Află din prima sursă ce înseamnă să fii student într-o instituţie superioară, la „Passport to the Future 2.0”

Passport to the Future 2.0, educatie, oportunitate pentru tineri

Interact Chişinău vine cu o veste bună pentru toţi elevii de gimnaziu şi de liceu – organizarea celei de-a doua ediţii a evenimentului „Passport to the Future”. Având drept obiectiv informarea tinerilor în legătură cu oportunităţile de a-şi face studiile peste hotarele ţării, vor fi aduși 10 invitaţi, actuali studenţi moldoveni la universităţi de prestigiu din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franţa, Germania, Olanda şi altele.

Nu vor lipsi nici participanţii la şcolile de vară coordonate de universităţi de top: Harvard, Yale şi Columbia. În plus, în cadrul ediţiei 2.0, vă veţi mai putea interesa şi despre posibilitatea de a face liceul în România chiar de la o domnişoară căreia i-a reuşit, încântată să-şi împărtăşească experienţa.

Pe lângă discuţiile productive purtate cu invitaţii, la începutul proiectului, vei asista la discursurile unor speakeri-surpriză, experţi în ceea ce privește procesele de aplicare la universitate.

Dacă dorești să afli chiar din prima sursă ce înseamnă să fii student la o instituţie superioară de renume, delegat la o şcoală de vară inedită sau licean în România, vino la Radisson Blu Leogrand Hotel Chişinău, pe data de 27 decembrie, ora 16:00.

Pentru a te înregistra la eveniment, completează acest formular.

Taxa de participare: 50 de lei

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ai lobat interesele tinerilor? Acum poți fi premiat, iar meritele tale pot fi recunoscute la nivel european
Next Vino la evenimentul de lansare a „Mozaicul uman” și beneficiază de reducere la procurarea cărții
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − 3 =