Află aici calitățile pe care ar trebui să le găsești într-un influencer adevărat


influencer

Un influencer va avea mereu un impact asupra următorilor acestuia. De aceea trebuie să cunoști și să verifici dacă calitățile acestea te pot descrie și pe tine înainte de a începe să distribui și să expui părerea personală pe o platformă. 

Ce este un influencer? Un influencer este persoană publică de pe social media ce are un mare impact asupra persoanelor ce o admiră. Dacă cunoști un influencer bun și deschis, acesta îți poate deschide uși către mii de posibilități.

1. Reputația contează

Poate pare evident , dar un influencer bun trebuie să fie mai mereu pozitiv și simpatic. Un influencer va găsi mereu timp pentru a-și crea o reputație bună și pozitivă. Pare o prostie că cineva nu și-ar da interesul să fie apreciat; dar mulți influenceri pot fi indiferenți și confuză aprecierea de către oameni cu faima.

2. E pasionat de ceea ce face

Un influencer bun este unul pasionat și unul care chiar îi pasă de audiența lui. Pasiunea se echivalează cu dorința de a învăța mai mult și de a se informa. Influencerii sunt mereu la curent cu cele mai noi trenduri și știri pentru a nu rămâne în urmă. Pot vorbi ore în șir despre obiectivele pe care le au și despre munca pe care o fac. 

Online popularity concept illustration Free Vector

3. Interacționează cu urmăritorii

La ce bun un influencer pasionat, dacă acesta nu interacționează cu urmăritorii lui și nu își ia în serios responsabilitățile? Nu e nevoie să aibă o audiența mare, dar să fie activ și să să posteze consecvent. Să fie deschis, binedispus și să distribuie informație utilă și adevărată. 

4. E sincer și original 

Nimic nu poate face pe urmăritori să își piardă încrederea și să apese butonul de Unfollow mai tare ca distribuirea informațiilor false. Următorii vor ține mereu cont de părerea unui influencer și dacă acesta spune că un brand e bun și ai ce vedea, atunci ei astfel vor face. 

5. Crește-ți audiența

Aici intervine numărul mai mare de urmăritori. Un influencer isteț știe cum să atragă cât mai mulți oameni să îi vadă pagina și să le pese de ce are de spus persoana respectivă. De exemplu, ei știu la ce oră anumită să posteze un conținut anume pentru a primi cât mai multe răspunsuri.

Followers concept illustration Free Vector

 6. Fii sigur pe tine 

Dacă ai pasiunea necesară, dar nu ai autoritate, nu vei fi respectat și apreciat la nivelul pe care ți-l dorești. Cineva care este sigur de competențele lui; are cunoștințe de a expertiza și transmite informația astfel ca oamenii să o creadă întru totul. Oamenii se duc pe pagina influencerilor pentru a găsi știri, bârfe și evenimente ce i-ar putea interesa. Deasemenea o pagină bine structurată, texte scrise gramatical corect, pot aduce impresii că persoana din spatele profilului este sigură pe sine. 

Pentru mai multă informație la tema dată accesează și alte articolele marca Youth.md. Accesează și paginile noastre de Facebook și Instagram pentru postările zilnice și note informative!

Reporter Youth.md: Cernețchi Alisa

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Povestea din spatele a 5 cele mai de succes startup-uri
Next Detalii interesante și mai puțin cunoscute din viața lui Mihai Eminescu
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × five =