AEE anunță lansarea ghidului ,,Eficiența energetică în întreprinderi”


În contextul campaniei de informare privind eficiența energetică în IMM-uri, Agenția pentru Eficiență Energetică anunță lansarea ghidului ,,Eficiența energetică în întreprinderi”, care vine cu argumente pentru sporirea eficienței energetice în companii.

Pentru ca eficiența energetică în întreprinderi să funcționeze pe termen lung, problema energetică trebuie să devină o preocupare cotidiană. Eficiența energetică în IMM-uri înseamnă planificarea, implementarea și monitorizarea în mod conștient și continuu a măsurilor pentru îmbunătățirea constantă a activității energetice. Oferă un control mai bun asupra consumului de energie și oferă mai multe posibilități companiei.

Pentru a consulta ghidul, accesați acest link.

Reamintim, că AEE are misiunea de a implementa politica de stat în domeniul eficienței energetice, performanței energetice a clădirilor, precum și a valorificării surselor de energie regenerabilă, inclusiv prin atragerea și gestionarea resurselor financiare în vederea finanțării proiectelor în domeniile respective într-un mod durabil din punct de vedere al mediului înconjurător și a schimbărilor climatice.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ziua Învățământului Dual la Soroca: Alege meseria care ți se potrivește!
Next Shopping timp de 2 zile! Descoperă cele mai deosebite brand-uri locale în weekend-ul 4-5 iunie la Artcor, la evenimentul – Fashion Pop Up Shop
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × five =