Adela Doni, tânăra de 14 ani care a îndrăgit educația mediatică: Este important ca fiecare dintre noi să cunoască riscurile și beneficiile mass-mediei


Adela Doni – o tânără visătoare din satul Brăviceni, raionul Orhei. În urma proiectului realizat de A.O.SuperLike, aceasta a devenit Ambasadoare și spune că este profund încântată de experiența pe care a acumulat-o în cadrul proiectului. „Cu siguranță aș recomanda această experiență și altor tineri, pentru că este important ca fiecare dintre noi să cunoască riscurile și beneficiile mass mediei, cum ne protejăm de propagandă și informații utile privind rețelele de socializare și aplicații-mesageri pe care-i utilizăm”.

Profund impresionată de cele oferite pe parscursul proiectului, tânăra menționează: „Am avut o experiență foarte utilă în cadrul acestui proiect. Am cunoscut oameni valoroși cu care mai târziu am colaborat pentru a efectua activitățile Media Jungle.”

„Media Jungle mi-a oferit o mulțime de informații noi și utile, dar cu siguranță le pot sugera tinerilor cu toată încrederea să practice această acrivitate educativă”, fapt pentru care îndeamnă toți tinerii curioși să aplice la următoarele tabere, lucru pe care îl pot face accesând acest link.

————————————————————————————————–

Activitățile sunt organizate de A.O. SUPERLIKE în contextul proiectului Media Jungle, cu suportul financiar oferit de Ministerul Educației și Cercetării, în cadrul programului de granturi 2022.

Pentru informații adiționale ne puteți contacta:
a.o.superlike@gmail.com, 078247342 – Cristina, 060498141 – Dumitru

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous [Interviu] Cunoaște-o pe Marketa Vlckova, absolventă a King's College, Londra
Next Participă la concursul de fotografie “Parteneriat și solidaritate între generații”
Super Like
About the author

Super Like

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 2 =