Îmbină utilul cu plăcutul, participând la Wine&Music Nights #1, activități pentru tineri

evenimente Chișinău, concert, evenimente Chișinău pentru tineri.

activităti pentru tineri

Activități pentru tineri: Nu știi cum să-ți petreci frumos o seară de vineri? Wine & Music Nights este un nou eveniment în Chișinău care îți vine în ajutor să te simți bine și să contribui la îndeplinirea unei fapte bune. Primul eveniment cultural va avea loc în data de 22 noiembrie, la ora 19:00 la Sala cu Orgă. 

Wine & Music Nights este o serie de evenimente non-profit, care va aduna la un loc oameni frumoși și generoși, iubitori de vin select și muzică bună! Veniturile colectate în urma acestui eveniment de suflet, vor fi direcționate către acțiuni de binefacere la unul din proiectele cu cele mai multe voturi de pe site-ul Faptebune.md 

În program:

  • Recital de pian cu Anastasia Lazarencu
  • Concert acustic cu Tania Cergă și Andrei Glavan

Prețul biletului include:

  • Vin nelimitat
  • Gustări asociate profesional la vin
  • Muzică bună
  • Stare de bine garantată 

Evenimentul este organizat de iTicket, de unde poți procura și bilete la eveniment, cu sprijinul Institutului pentru Studierea şi Implementarea Reformelor Europene.

Alte evenimente culturale și activități pentru tineri găsești pe pagina noastră, categoria divertisment.

Organizația de Creditare Nebancară Sebo Credit organizează diverse acțiuni sociale și tombole pentru a fi mai aproape de clienții săi și restul cetățenilor, oferindu-le ajutor în orice situație neprevăzută.

Din februarie 2019, compania inițiază o campanie cu accent social pe o perioadă nedeterminată, denumită “Fapte Bune cu Sebo” scopul căruia este finanțarea proiectelor în domeniul științei, culturii, învățământului, literaturii, artelor, sporturilor, în domeniul protecției mediului, amenajării parcurilor și altor locuri publice. OCN “SEBO Credit” SRL (sebo.md) își propune să ofere suport financiar cetățenilor, indiferent de vârstă sau situație financiară, pentru ca aceștia să-și poată realiza proiectul.

Previous Burse individuale în domeniul politicilor educaționale pentru tineri cercetători. Înscrie-te!
Next Eveniment de teatru: Petrece-ți seara de weekend în compania Teatrului Național „Eugene Ionesco”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *