Activități de weekend: Plantăm fapte bune la Nistrul de Jos


activități de weekend

Activități de weekend // Dacă încă nu ați reușit să plantați în acest sezon sau încă nu ați fost la Nistrul de Jos, aveți ocazia să le îmbinați, sâmbătă, 5 Decembrie, când împreună cu Societatea Ecologică BIOTICA, sunt invitați toți doritorii spre vechea albie al râului Nistru – Nistrul Chior, unde vor fi plantați copaci pe fâșia de protecție al acestui monument al naturii, pe un segment de 10ha.

Materiale și instrumente asigurate:

Instrumentele, materialul săditor, mănușile, transportul, ceaiul gustos și un ospăț cu bucate locale speciale, sunt asigurate de către organizatori.

Pentru a participa:

Întâlnirea va avea loc la 7:30 în fața la Hotel Chișinău, de unde participanții se vor deplasa cu microbusul la locul plantării. De la 9.30 la 13:00, va avea loc activitatea propriu-zisă.

Beneficii:

  • Vei contribui la înverzirea terenului;
  • Vei afla mai multe despre Nistrul de Jos și mai ales despre Nistrul Chior;
  • Te vei detașa de la grijile orașului și te vei reconecta la natură.

Numărul de participanți este limitat la acest eveniment, respectiv încurajăm doritorii să se înscrie în această lista cât mai curând: shorturl.at/ewEZ1

Pentru alte detalii, poți vizita pagina de facebook a evenimentului.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Măsuri de adaptare și reziliență la schimbările climatice și dezvoltare instituțională în Zona Ramsar „Nistrul de Jos” ” realizat de Societatea Ecologică BIOTICA în parteneriat cu EcoContact, cu susținerea Agenției Austriece de Dezvoltare

Descoperă mai multe evenimente și activități de weekend pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // AO „Zorile Nord” angajează consultant/ă în managementul proiectelor
Next Concurs pentru tineri artiști dedicat poetului Mihai Eminescu
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 1 =