Înscrie-te la Academia de Liderism „Femeile pentru buna guvernare”


Academia de Liderism „Femeile pentru buna guvernare” propune un program complex de susținere și abilitare a femeilor interesate de a se implica activ în procesele decizionale și în viața politică din Republica Moldova.

Scopul Academiei:
Consolidarea capacităților femeilor și fetelor în vederea motivării lor de a participa activ la procesele decizionale, inclusiv de a se înscrie  în cursa electorală pentru alegerile locale/ parlamentare.

În cadrul Academiei, femei din diferite regiuni ale Republicii Moldova vor beneficia de sesiuni de instruire și mentorat pe următoarele dimensiuni: liderism; comunicare publică; dezvoltare personală; dezvoltarea unei campanii. În cadrul sesiunilor de instruire vor fi organizate întâlniri informale, discuții cu personalități distinse și activități de networking. Programul va fi facilitat de experți naționali, cu o valoroasă experiență profesională și cunoștințe în domeniile menționate. Fiecare participantă va beneficia de cel puțin 3 instruiri și sesiuni de mentorat.

Unde?
Activitățile vor fi desfășurate în Chișinău.

Când?
Academia de Liderism „Femeile pentru buna guvernare” se va desfășura în perioada iunie 2022 – noiembrie 2022.
Prima instruire în cadrul proiectului este planificată pentru luna iunie 2022.

Procedura de aplicare:

Completați formularul de participare accesând aici sau expediați formularul (poate fi descărcat aici) completat prin e-mail la adresa ivc.euproject@gmail.com. Doar candidatele selectate vor fi contactate.

Termenul limită pentru aplicare: 5 mai 2022. 

Cheltuielile de instruire vor fi asigurate de către organizatori (inclusiv transport/cazare și servicii alimentare).

Informații suplimentare puteți solicita la numărul de telefon: (+373) 69833125 sau la adresa de email ivc.euproject@gmail.com.

Academiei de Liderism „Femeile pentru buna guvernare” este realizată în cadrul proiectului „Parteneriate pentru liderismul femeilor și bună guvernare”, implementat de Fundația „Friedrich Ebert” Moldova și AO „Institutum Virtutes Civilis” cu suportul financiar al Uniunii Europene și Fundației „Friedrich Ebert”.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Clubul de Turism și Ecologie recrutează noi membri
Next Școală internațională de vară JASSY, România, 2022, pentru studenții USM
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 5 =