Învață limba engleză și acceptă provocarea lansată de AIESEC-in-Chișinău !


Vorbește fluent engleza, cunoaște tineri din Algeria, Turcia, Franța, Romania, China și Italia și beneficiază de o experiență unică alături de AIESEC-in-Chișinău, participând la cea de-a II-a ediție din această vară a proiectului ENable! Grăbește-te să te înregistrezi până pe 4 august 2017!

Cine ? AIESEC-in-Chișinău

Ce ? Proiectul ENable

Perioada: ​07.08.2017-03.09.2017

O scurtă descriere:

Proiectul ENable, organizat de către AIESEC-in-Chișinău, este deja la cea de-a VI-a ediție și își propune să ajute tinerii să-și îmbunătățească engleza conversațională prin intermediul discuțiilor cu tineri originari din Algeria, Turcia, Franța, Romania, China și Italia.

Participanții vor avea ocazia să se simtă cetățeni ai lumii, aflând informații curioase despre țările din care vin tinerii internaționali prezenți în cadrul sesiunilor ce vor avea loc luni, miercuri și vineri între orele 16:00-18:00, în perioada ​07.08-03.09.2017. De asemenea, ei vor putea să-și perfecționeze abilitățile de public speaking și vor lucra în echipă, ca să-și atingi scopurile propuse.

*Condiții:

Dacă ai între 15 și 25 ani, vrei să-ți perfecționezi nivelul de limbă engleză conversațională și ești dornic de a învăța împreună cu tineri internaționali, atunci proiectul ENable a fost creat exact pentru tine!

Pentru a participa în cadrul ENable, trebuie să te înregistrezi aici: https://podio.com/webforms/18946592/1275341, iar dacă vei fi selectat, cei de la AIESEC-in-Chișinău te vor contacta și îți vor oferi mai multe detalii!

Deadline: 4 august 2017

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la târg și susține tinerii artiști locali
Next Beneficiază de o bursă de studii în Polonia
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 4 =