Concursul POT Music anunță lansarea înscrierilor pentru cea de-a 5 a ediție

POT, Music, Concurs,

Evenimentul se organizează din anul 2015 pentru a oferi șansa începătorilor de a urca pe scenă și de a arăta ce POT.

De ce fac asta?

Pentru că e dificil să fii muzician începător și e greu să faci primii pași, concursul POT vă dă posibilitatea de a comunica cu colegii din alte formații, de a obține sfatul celor ce deja au experiență și de a cânta piesele în fața publicului. Câștigătorii acestui concurs vor avea posibilitatea de a-și înregistra piesele într-un studiou profesionist.

Cine poate participa în acest concurs?

Doar cei ce sunt la început de cale!

Dacă ai piese proprii, iar unicul tău loc de evoluare este sala de repetiţie, arată ce POTi. Sunt încurajate formaţiile de muzică alternativă de orice gen (Rock, Rap, Electro, Blues, Indie și orice altă combinaţie a acestor stiluri).

De ce trebuie să participi?

Concertele concursului POT sunt incendiare și pline de energie. Ai posibilitatea să ieși în fața unui public numeros, tolerant și curios!

POT este un concurs foarte transparent, iar participanţii lui vor fi evaluaţi nu doar de un  juriu, ci şi de publicul prezent la evenimentele concursului: preselecţii şi finala. Echipa POT va organiza întâlniri cu profesionişti din domeniu pentru ca tinerele formaţii să înveţe mai multe lucruri!

Înscierea e deschisă pînă la data de 16 martie și poate fi făcută accesând www.potmusic.md

Acest proiect este susținut de ”The Black Sea Trust for Regional Cooperation”, un proiect al ”The German Marshall Fund”.

Previous 5 recomandări de filme pentru Valentine's Day
Next Brandurile DININIMĂ te invită la un eveniment de excepție: prezentare pe role
Laura Catărău
About the author

Laura Catărău

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *