5 motive de ce să participi la primul Camp regional pe Open Source

open source camp Moldova, IT, drupal Moldova,

Suntem preocupați, uneori, doar de succesele la nivel profesional și tindem să uităm de importanța oamenilor noi în viața noastră, de studierea unor lucruri noi și de utilitatea ieșirilor noastre din zona de confort.

Să fii activ în industria IT înseamnă să ai o mulțime de oportunități, întrucât domeniul deține o putere specială în a-i conecta pe oamenii săi, care împărtășesc aceleași interese, valori și entuziasm, într-o comunitate unită.

Unii consideră că să fii în preajma concurenților din domeniu este o pierdere de timp sau, mai rău, o șansă pentru aceștia să le fure ideile. Totuși, nu oricine poate fi un concurent, ba chiar poți să-ți găsești aliați și prieteni. Modul de gândire setat în participarea la asemenea evenimente va avea un impact semnificativ asupra rezultatelor tale.

Îți oferim cinci motive de ce să fii prezent la OpenSource Camp Moldova 2018:

1. Oportunități de studiu

OpenSource Camp Moldova va aduna peste 300 de participanți și va avea peste 25 de sesiuni pe 18 tehnologii, gândite de experți naționali și internaționali.

Muncind în cadrul unei mici afaceri poate, uneori, să te izoleze, iar fără expunerea ta la o varietate de opinii, ai putea rata noi idei, noi trenduri, care ar avea un anumit impact asupra rezultatelor tale. Să înveți de la colegii de breaslă la conferințe de acest tip te vor expune la noi metode de a-ți conduce afacerea / de a munci și ajuta să descoperi cum să fii mai productiv. Nu contează cât de multă experiență ai obținut în domeniu – mereu poți învăța lucruri noi.

2. Networking

Conferințele de acest tip îți oferă oportunitatea să cunoști participanți din, deseori, alte comunități și companii, astfel având potențialul să devină resurse valoroase pentru recomandări și bune practici. Evitând colegii de breaslă din frica că aceștia te vor descoperi drept un potențial competitiv, ai putea să-ți limitezi succesele tale. Colaborarea este cea mai bună metodă de a aborda oricare sesiune de networking – majoritatea oaspeților acestor evenimente pot să ofere ajutor reciproc în consolidarea ideilor și să trezească inspirație, atunci când ei ajung să se cunoască.

3. De ce să nu povestești și despre experiența ta?

Când ești o fire activă în industrie, poți să te manifestezi drept expert în comunitate, dar și clienților tăi. Cei, care deja de ceva timp se implică în activitățile din domeniu, sunt deseori rugați să împărtășească experiențele lor la anumite evenimente și să scrie articole pentru publicațiile din industrie. Totuși, oamenii preferă să-și asocieze spiritul lucrativ cu experții din domeniu. Clienții preferă să înceapă o afacere cu cei, care sunt celebrați în comunitățile lor.

4. Descoperă noi oportunități

În cadrul OpenSource Camp Moldova vei descoperi diverse audiențe din diferite țări și backgrounduri – vei găsi studenți, entuziaști în TIC, experți și deținători de afaceri în domeniu și mulți alții. Acest mediu lucrativ îți va permite să descoperi o varietate de alegeri, oportunități de muncă și metode diverse de a găsi viitorii clienți, parteneri și co-fondatori ai unor produse sau servicii de succes.

5. Distrează-te!

Prezența ta în comunitatea de Open Source implică o doză de distracție. În cadrul acestui camp vei vizita o petrecere excepțională, ce va avea loc pe 21 aprilie, unde participanții vor chillui, vor savura dintr-un vin minunat și vor vedea cât de buni dansatori le sunt colegii de breaslă.

În plus, vei avea oportunitatea să-ți testezi cunoștințele la Trivia Night Quiz, pe 20 aprilie la Draft Pub (Bd. Dacia 35), unde echipele participante vor fi provocate să răspundă la întrebări din Open Source, dar și din teme generale din web, pentru a primi titlul de campioni ai Open Source-ului. Vor fi și mici primii pentru învingători.

De ești în căutarea unei oportunități de a-ți începe cariera în Open Source și de a fi parte a unui eveniment valoros pentru developeri, arhitecți și alte profesii conexe, alătură-te nouă pe 21 și 22 aprilie la OpenSource Camp. Biletul tău îl găsești aici.

Beneficiați de o reducerea de 50% dacă sunteți student (liceu sau universitate) înregistrându-vă pe acest link.

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul nostru: opensourcemoldova.org

Menționăm că primul camp în Open Source din țară este organizat de Asociația „Drupal Moldova”, cu sprijinul USAID și al Guvernului Suedez. Conferința este, de asemenea, sponsorizată de către companiile Ellation și Endava în calitate de Gold Sponsor și Mixbook în calitate de Silver Sponsor.

Previous Training-ul „Carieră. Leadership. Antreprenoriat”- află cum să te dezvolţi în domeniul Informațional
Next JOB// Junior Chamber International angajează secretar general național
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *