3 workshop-uri la care trebuie să mergi neapărat weekend-ul acesta la IarmarEco 2019


În acest weekend, în fața clădirii Kentford va fi organizat IarmarEco. În cadrul a iarmarocului producătorii din toată țara vor vinde produse ecologice, iar pe parcursul iarmarocului se vor desfășura multe activități utile și interesante.

Cu această ocazie aveți o listă de 3 workshop-uri utile, care cu siguranță vă vor intriga.

1.Explorarea Ecologică a Sufletului

Este un atelier experimental unde veți oferi rațiunii un pic de odihnă şi o să-i permiteți subconştientului să vă vorbească.

8 ani de activitate profesională a fost implicată în organizarea şi livrarea a peste 1200 de ore de training la nivel național şi internațional, pentru grupuri mici şi mari până la 60 de persoane. Trainerul utilizează abordarea sistemică, tehnici proiective şi de hipnoterapie în lucrul cu clienții săi. Are formare în psihologie oranizațională, programare neuro-lingvistică şi coaching proiectiv.

Detalii despre workshop găsiți aici.

2. Drumeții Sustenabile – ghid practic

Ai dor de drumeții? Vrei să călătorești inedit?
Vino la atelierul lui Valeriu Istrati, drumețiile căruia a început acum 10 ani pe tărâmurile Alaskăi. Află bunile practici de explorare a naturii, cu rucsacul în spate, pe jos, cu cortul – în moduri respectuoase față de natură, sustenabile pentru ecosistemele pe care le vizităm.
Pe lângă aceasta veți învăța cum se folosește echipamentul cel mai nou și nu în ultimul rând veți afla din recomandările lui Valeriu ce drumeții se merită de realizat în Moldova pentru peisaj spectacular sau pentru experiențe de neuitat!

Detalii despre workshop găsiți aici.

3. Echilibru în dezechilibru. Atelier de ecologie în mișcare

Negru Virginia studiază dansul și inteligența corporală cu intensitatea și pasiunea unui cercetător. A descoperit plăcerea de a se mișca în moduri neobișnuite înainte de a putea vorbi sau a înțelege că ceea ce făcea se numea dans.

CI este o formă de dans contemporan apărută în 1970 în SUA, care explorează limitele și oportunitățile de mișcare oferite de contactul fizic cu alți parteneri și obiectele din jur și rezultatul acestei explorări în mișcarea sau dansul solo.

La acest atelier vom folosi principiile CI pentru a urmări forțele fizice care sunt ‘în joc’ în momentul în care sa ne mișcăm încercând să nu depunem efort nenecesar, folosind și reciclând energia acumulată din mișcările anterioare. Fiecare pas este de fapt un dezechilibru, însa noi transformăm acest dezechilibru în mers.

Atelierul va fi util atât celor care au experienta în alte forme de dans și mișcare cat și celor care se consideră ‘non dansatori’ sau nu s-au mai mișcat în mod ‘conștient’ de mult.

 Detalii despre workshop găsiți aici.

Reporter: Marina Daniliuc

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous ODIMM lansează apel de participare în cadrul Programului-pilot „Femei în afaceri"
Next PRO BONO chestionează organizațiile de tineret pe componentele de atragere de fonduri și management financiar
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply