A fost lansat concursul de participare la Gala Studenților originari din Republica Moldova

gala studentilor originari din rm, gala studentilor, reveniri care inspiră

În decembrie 2018, Gala Studenților originari din Republica Moldova celebrează cea de-a VI-a aniversare. Pe lângă tradiționalul concurs, echipa de organizare pregătește noi surprize care vor permite participanților să exploreze modalități de implicare în diverse acțiuni de dezvoltare din țară.

Evenimentul va fi constituit din două părți și se va desfășura sub genericul „Implicare”.

Prima parte va fi dedicată rubricii „GSORM Innovation Hub, în cadrul căreia se vor desfășura un workshop,. Experiența internațională poate da naștere unor discuții generatoare de idei care ar putea fi implementate în Republica Moldova. De aceea, workshop-ul va facilita explorarea prin discuție a modalităților de implicare ale studenților din diasporă în activități de dezvoltare în țară (antreprenoriat, educație, activități sociale, culturale etc.).

Partea a doua va avea loc după o pauză dedicată interacțiunii dintre participanți, și va conține festivitatea de premiere a laureaților rubricii „Excelență”.

Pe lângă rubricile tradiționale (Licență, Masterat, Doctorat), în acest an au fost anunțate două categorii noi: categoria Erasmus, deoarece experiența de a fi student atât acasă, cât și peste hotare este importantă și trebuie valorificată; și categoria Arte, fiindcă acest domeniu are mare potențial pentru dezvoltarea societății noastre și organizatorii vor să susțină tinerii artiști din toate ramurile artei.

De asemenea, evenimentul va găzdui proiectul „Reveniri care inspiră”, inițiat și gestionat de AO „Forumul Absolvenților Reveniți” (FAR). Prin intermediul acestei categorii, organizatorii vor să promoveze realizările tinerilor reveniți în Republica Moldova după absolvirea studiilor peste hotare.

Până pe 5 noiembrie 2018 puteți să:

Gala va avea loc pe 27 sau 28 decembrie curent.

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Vino la Come As You Are, primul eveniment de coming-out public din Moldova
Next JOB//Devino specialist HR și descoperă candidaţii cu potenţial pentru „Kivork” SRL