Ziua Mediului în Moldova: Program divers pentru toate gusturile


Ziua Mediului în Moldova

Ziua Mediului este un Festival organizat de comunitatea ecologică din Moldova, iar pe 5 iunie împlinește 5 ani! Alătură-te și tu acestui eveniment!

Ce te așteaptă în program de Ziua Mediului?

Organizatorii ți-au pregătit un program foarte bogat și divers. De exemplu, o vizită la țară, pentru a vedea cum se țes covorașele, sau metode alternative de îngrijire a grădinii. Vor merge în laborator pentru a verifica cât de curată este apa din „Izvorul Tamarei”, sau cum s-a schimbat calitatea aerului de când a început pandemia. O să vezi cum sunt confecționate obiecte de uz casnic din plastic utilizat.

Vei avea parte de dezbateri live despre cât de ecologice sunt mașinile electrice, o să confecționezi jucării și o să afli de unde poți cumpăra cele mai bune și sănătoase semințe din Moldova, recomandări despre cum ajutăm albinele să supraviețuiască chiar dacă locuim la bloc, ce trebuie să facem când vedem vegetația incendiată etc., etc., etc.

Pe lângă asta, vei avea parte de muzică, vizite, ateliere, quiz-uri, activități pentru adulți și copii, laboratoare, iarmaroc, dezbateri, expoziții și tutoriale. Pentru a fi la curent cu alte detalii importante, urmărește pagina evenimentului.

Evenimentul va avea loc pe data de 5 și 6 iunie 2020, între ora 08:00 și 22:00.

Ziua Mondială a Mediului în Republica Moldova, este organizată de către UNDP Moldova. Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, Green City Lab și Asociaţia Jurnaliştilor de Mediu şi Turism Ecologic.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Festivalul „Mai Dulce” te așteaptă la cel mai dulce răsfăț culinar
Next Job // Keystone Moldova anunță concurs de selectare a serviciilor de consultanță
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *