Webinar gratuit pentru cadre didactice despre gestionarea emoțiilor la elevi


Webinar gratuit pentru cadre didactice

Webinar gratuit pentru cadre didactice despre gestionarea emoțiilor la elevi, în noile condiții de învățăre. Evenimentul este organizat de Institutul de Formare Continuă.

Emoțiile joaca un rol esențial in impactul activităților de învățare și adaptare școlară și socială a elevilor. Cunoașterea emoțiilor și а mecanismelor care stau la baza lor este un obiectiv important al formării continue a cadrelor didactice și manageriale, a psihologilor școlari, dar și а părinților.

Astăzi elevii se confruntă cu multiple trăiri emoționale provocate de pandemie. De aceia necesitatea explicării mecanismelor de producere а emoțiilor în noul context școlar, rolul acestora în autoreglarea învățării și evaluarea perfor¬manței este mai actuală ca oricând.

În cadrul webinarului vor fi analizate și identificate un șir de strategii eficiente de reglare emoționala și gestionare optimă а resurselor de care dispun elevii.

Va fi pus în discuție conceptul de emoții școlare, mecanismele care stau la baza acestora, locul și rolul emoțiilor în autoreglarea elevilor. Dar și posibilele modalități de gestionare a emoțiilor asociate școlii.

Evenimentul va avea loc pe 12 august 2020, ora 16:00 – 17:00.

Link-ul de înregitrare, la acest webinar gratuit pentru cadre didactice, îl găsești aici. Mai multe detalii despre conecatre, vei primi prin e-mail.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Propune propriul concept de design pentru monedele comemorative dedicate lucrătorilor medicali
Next Fă cunoștință cu 5 femei de succes în domeniul business din Republica Moldova
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =