Vrei să fii student la Medicină? USMF organizează Ziua Ușilor Deschise

USMF, Ziua Ușilor Deschise, dmitere la USMF, Universitates „Nicolae Testemițanu”

Foto simbol: USMF

Universitatea de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează Ziua Ușilor deschise, pe data de 26 mai 2018. Evenimentul va începe la ora 9:00 și sunt așteptați toți cei care ar dori să-și continue studiile la această universitate sau pur și simplu sunt curioși să afle mai multe despre această instituție de învățământ. 

Participanții vor avea ocazia de a se întâlni cu rectorul Universității, prorectorii, decanii și cadrele profesoral-didactice pentru a afla mai multe informații despre ofertele educaţionale USMF „Nicolae Testemiţanu” și condițiile de admitere. De asemenea, la eveniment vor fi prezenți şi reprezentanții Comisiei de admitere, care vor răspunde la toate întrebările privind organizarea procesului de înmatriculare la Universitatea noastră.

Organizatorii susțin că, în această zi, vizitatorii vor avea parte de un program amplu de activități: excursii, workshop-uri, masterclass-uri. Aceștia vor putea vizita aulele și sălile de studiu, Biblioteca Științifică Medicală, Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală, Centrul Stomatologic Universitar, Muzeul de anatomie a omului, Centrul Farmaceutic Universitar „Vasile Procopișin”, căminele studențești, Complexul Sportiv Universitar, Aleea savanților și medicilor iluștri şi alte obiective ale instituției noastre.

Participanții sunt așteptați în Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165).

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Descoperă Chișinăul, pe două roți! Vino la #BikeGuide 2
Next „Pasăre-Eu”, spectacol dedicat vieții și creației lui Ion Vatamanu, pe scena Teatrului Național „Mihai Eminescu”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × one =