Ești reprezentant al unui centru de tineret? #PrindeȘansa și invită-ne să vorbim despre oportunitățile de care poți beneficia


centre de tineret

Reprezinți un centru de tineret din țară și îți dorești ca membrii sau participanții activităților să afle mai multe despre oportunitățile de dezvoltare personală care există la nivel național sau internațional? Atunci invită-ne în vizită.

Platforma Youth.md, în cadrul campaniei #PrindeȘansa, organizează sesiuni de informare despre cele mai relevante oportunități privind programele naționale sau internaționale de care pot beneficia tinerii din țară. Burse de studii, programe de internship, oportunități în cadrul Erasmus+ sunt doar câteva posibilități pe care ți le pun la dispoziție organizațiile și instituțiile din Moldova. Prin intermediul sesiunilor marca Youth.md, tinerii din cadrul localității dvs. vor afla care sunt acestea, ce etape de selecție există și cine sunt contactele unde se pot adresa.

Astfel, dacă faci parte dintr-un centru de tineret și îți dorești să desfășori o astfel de sesiuni pentru colegii tăi (online sau offline), atunci contactează-ne la redactie@youth.md sau la numărul de telefon 069588273.

Youth.md optează pentru comunitate unde fiecare tânăr este informat și are acces la oportunitățile și la programele de dezvoltare personală. Totodată reprezintă un spațiu deschis de dezbatere publică și accesibil tuturor tinerilor. Colaborând cu noi, devii ambasadorul acestui proces, asigurând informarea tinerilor în comunitatea ta.

Proiectul „Creșterea gradului de informare a tinerilor cu referire la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, este implementat în cadrul Programului de Granturi 2020 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous CEC recrutează operatori de calculator pentru verificarea listelor de subscripție
Next „Programează-ți cariera în IT!” eveniment organizat de Artico și Cariera Mea
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + eight =