Vrei să devii Trainer Național Y-PEER Moldova? Aplică la Școala Trainerilor pentru Tineri


Tinerii care doresc să devină Traineri Naționali în sănătate, tehnici educaționale de teatru social, leadership și advocacy pot aplica la Școala Trainerilor ediția VI. Y-PEER Moldova selectează un grup de tineri motivați să se implice în activități de informare, comunicare și educare pentru tinerii din țară!

Școala Trainerilor pentru Tineri vine cu o nouă ediție anul acesta, după o lungă pauză de pandemie. Timp de 3 zile, vei beneficia de instruiri de la cei mai buni traineri Y-PEER și experți din diverse domenii, iar la finalul programului vei deveni Trainer Național Y-PEER Moldova.

Sunt eligibili să participe tineri cu vârsta cuprinsă între 13-20 ani din Republica Moldova sau refugiați!

Subiecte abordate în cadrul trainingurilor:

  • Sănătatea și obiceiurile sănătoase;
  • Implicare activă socială;
  • Identificarea corectă și soluționarea problemelor din comunitatea ta;
  • Leadership;
  • Bullying online;
  • Violența și drepturile umane.

Cei mai activi participanți vor avea posibilitatea să câștige suport financiar pentru desfășurarea proiectelor în comunitatea lor! Iar dacă încurajezi un tânăr refugiat să participe cu tine, șansele devin mai mari.

Dacă dorești să îți dezvolți spiritul de lider și să creezi un mediu plăcut și sigur pentru semenii tăi, înscrie-te până la data de 21 octombrie, ora 23:59, accesând formularul de înregistrare în limba română sau ucraineană!

Despre organizatori:

Școala Trainerilor pentru Tineri face parte din proiectul “Tinerii – Lideri Responsabili”, implementat de AO Reţeaua de Tineri Educatori de la Egal la Egal din Republica Moldova (Y-PEER Moldova) cu susținerea OXFAM.

Y-PEER Moldova, AO Rețeaua de Tineri Educatori DE LA EGAL LA EGAL este o rețea de tineri educatori de la egal la egal, care organziează activități de informare, educare și comunicare cu tinerii.

Scopul educatorilor de la egal la egal este de a dezvolta tinerilor cunoștințe, atitudini și deprinderi utile de viață, pentru a-și proteja sănătatea cu toată responsabilitatea și a deveni cetățeni activi, implicați social în crearea unui mediu sigur pentru sine și semenii săi. Y-PEER activează în 30 localități ale țării și continuă să își extindă activitatea.

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram, pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Autoare: Laura Macari

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Artiștii și tinerii profesioniști sunt invitați să participe la un concurs de artă murală „SCHIMBAREA PRIN ARTĂ”
Next Cum va schimba învățământul profesional tehnic viitorul de pe piața muncii
Laura Macari
About the author

Laura Macari

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + two =