Vino la YardSale – cel mai important, mai lung și mai sclipitor eveniment al lunii decembrie

yardsale, christmas star, oportunitate pentru tineri

Pe 22, 23 și chiar 24 decembrie vino la YardSale „Christmas Star”, unde vei avea parte de un YardSale magic de 3 zile în centrul comercial Atrium. Trei zile vor fi aprinse luminițe și vei simți spiritul sărbătorilor de iarnă, la YardSale-ul de Crăciun – cel mai important, cel mai lung și cel mai sclipitor eveniment al lunii decembrie.

Pe parcursul a trei zile, vei cumpăra multe cadouri pentru cei dragi. Vei avea trei zile să aduni magia sărbătorilor și să cercetezi toate măsuțele cu cele mai frumoase lucruri create de meșterii noștri.

Pregătește o listă în prealabil și să ai multă răbdare, pentru că ochii se vor abate de la diversitatea produselor. Vei avea totul ce inima îți dorește, de la ciorapi din lână până la coronițe de pin, de la seturi pentru vin fiert până la păpuși.

22 decembrie, sâmbătă: Va fi fierbinte și distractiv. Te așteaptă vin fiert, punch și piese de sărbătoare, vei împărtăși dorințele pentru anul nou. Multe fotografii și zâmbete.

23 decembrie, duminică: împreună cu toată familia la Brad, participi la master-class-uri, împachetezi cadourile, faci cunoștință cu elfii, urmărești spectacole pentru copii și mergi la Wonderland. Fiecare copil la intrare la YardSale va primi cadou 50 de monede cadou pentru distracțiile de la Wonderland.

24 decembrie, luni, zi liberă! Aceasta este ultima șansă de a face cumpărături de sărbători, să te încălzești cu un pahar de vin fiert și să mănânci gustoșenii.

YARDSALE există pentru tine. Vino în CC Atrium, etajul 3, aripa dreaptă!

Intrare: 50 lei pentru o zi și adițional 25 lei pentru oricare a doua zi.
Este nevoie să păstrezi brățara.
Copii cu vârsta de până la 12 ani intră gratuit.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la evenimentul de lansare a romanului „Portocalele verzi” de Vitali Cipileaga
Next Descoperă Chișinăul prin monoclu în turul XX „Ulița Pârcălabului”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *