Program de burse SINGA Awards pentru studiile de doctorat


student

Cine organizează? Agency for Science, Technology and Research A*STAR

Ce? Program de burse SINGA Awards pentru studiile de doctorat

Când? Termenul limită este data de 1 ianuarie 2018

Unde? Studiile se vor face în Singapore

Detalii:

SINGA Awards se acordă în fiecare an elevilor de top din întreaga lume. Premiile sunt disponibile pentru studiile de doctorat fie la Universitatea Națională din Singapore (NUS), fie la Universitatea Tehnologică Nanyang (NTU) sau la Universitatea de Tehnologie și Design din Singapore (SUTD) și oferă o bursă în valoare de 2000 $ pe lună. Vor fi acordate 240 de premii SINGA. Domeniile studiilor sunt Științe biomedicale și Științe fizice și inginerie.

Instruirea se va desfășura în limba engleză, la laboratorul ales de dumneavoastră, la institutele de cercetare A*STAR, NTU, NUS sau SUTD. Elevii vor fi supravegheați de cercetători distinși și renumiți în aceste laboratoare.

Studenții internaționali cu o pasiune pentru cercetarea științei și ingineriei, calificări academice excelente, rapoarte bune de la arbitrii universitari și fluență în limba engleză sunt încurajați să aplice pentru acest premiu. TOEFL, IELTS și GRE nu sunt necesare. Cu toate acestea, solicitanții pot indica scorurile lor în formularul de cerere online, dacă au efectuat deja oricare dintre aceste teste. Dacă solicitanții sunt invitați la un interviu, comisia de selecție va evalua nivelul dvs. de engleză vorbită și scrisă în timpul interviului.

Solicitanții trebuie să completeze și să trimită un formular de cerere online. În timpul aplicației online trebuie să fie încărcate obligatoriu copiile electronice ale următoarelor documente:

  1. Carte de identitate sau pașaport;
  2. O fotografie recentă în format JPEG / PNG;
  3. Certificat de licență sau o scrisoare de certificare de la universitatea la care vă faceți studiile (dacă este cazul);
  4. Transcriere a foii matricole (Master – Master’s Academic Transcripts) (dacă există);
  5. Certificat de diplomă de masterat sau o scrisoare de certificare de la universitate cu privire la candidatura dvs., dacă certificatul dvs. de diplomă nu a fost încă conferit (în limba engleză);
  6. Opțional – 2 rapoarte de recomandare (să fie completate și transmise online de către arbitri) ;
  7. Opțional – Rezultate GRE / IELTS / TOEFL / SAT I & II / GATE.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina organizatorilor

Sursa: mentorks.net

Previous S-a dat start aplicărilor pentru participarea în cadrul expoziției Moldova Eco Energetică 2017
Next Admiră cei mai originali brazi de Crăciun la Expoziția Brazilor De Crăciun
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *