Vino la Tekwill și află despre abilitatea unei echipe de a se auto-organiza în jurul obiectivelor sale

tekwiill, scrum, agile, workshop, oportunitate

Știați că, cele mai de succes proiecte și modele provin din echipele ce se auto-organizează? La workshopul „Retrospective for Self-Organized teams” va fi abordată abilitatea unei echipe de a se auto-organiza în jurul obiectivelor sale, aceasta fiind fundamentală pentru toate metodologiile Agile, inclusiv pentru Scrum. De fapt, Manifestul Agile plasează abilitatea unei echipe de a se organiza de sine stătător drept principiu-cheie.

Echipa ta a îmbrățișat ideea de autoorganizare? Dacă da, cu ce probleme v-ați confruntat? Cum le-ați soluționat? Vino pe 9 aprilie la Workshopul „Restrospective for Self-Organized teams”, pentru a avea o discuție constructivă împreună cu mentorii la acest subiect și pentru a afla răspunsul la toate întrebările care te macină.

În calitate de mentori vor fi: Egor Cusmaunsa (co-funder & CEO BeAgile), Eugene Boico. Evenimentul va începe la 19:00 – 21:00, la Tekwill, str. Studenților 9/11

Investiția: 50 de MDL. Poți procura biletul aici: https://www.tekwill.md/events/workshop-retrospective-for-self-organized-teams.

Pentru alte detalii, contactează: academy@tekwill.md, 079975242.

Previous Youth.md набирает волонтёров
Next Ești pasionat de tehnologie, inovație și creativitate? Generator Hub te invită la Arduino Day
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *