Vino la Gala de Închidere a Festivalului de Teatru “OSTENDE”


Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău vă invită la Gala de închidere a Festivalului de Teatru „OSTENDE”, ediția a treia.

În data de 17 martie, începând cu ora 14.00, în incinta Teatrului „Luceafărul”, va avea loc prezentarea spectacolelor de către 9 trupe de teatru participante în proiect, susținute de un program muzical cu tineri interpreți.

Proiectul este organizat de Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău, în colaborare cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Direcția Generală, Educație, Tineret și Sport a municipiului Chișinău, și are drept scop promovarea culturii printre tineri, valorificarea artei teatrale și dezvoltarea aptitudinilor artistice a participanților.

Trupele, reprezentate de elevi din școli cu profil teatral, cât și studenți specializați în artă teatrală, au beneficiat de ateliere cu actori și profesori profesioniști, etapa finală fiind evoluarea pe scena Teatrului Luceafărul.

În cadrul Galei de închidere a Festivalului, primele cele mai bune 3 trupe, cel mai bun actor și cea mai bună actriță vor fi premiați cu premii bănești și daruri de la parteneri.

Nu ezitați să participați! Intrarea este liberă!

Previous Cum s-a desfășurat prima ședință a Grupului de Advocacy „Tineret” 2018
Next Tineri cu care ne mândrim: Mark Stam
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *