Vino la Conferința privind politicile și serviciile de tineret și vezi care sunt necesitățile acestora

conferinta nationala pentru tineri, unfoa moldova, ministerul educatiei culturii si cercetarii, oportunitate pentru tineri

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și UNFPA, Fondul Națiunilor Unite pentru Populație în Moldova vă invită la Conferința națională privind politicile și serviciile de tineret, pentru a identifica necesitățile și oportunitățile de dezvoltare pentru fiecare tânăr din Moldova. Aceasta se va desfpșura pe 8 noiembrie, ora 10.00, la Summit Events.
Tinerii reprezintă o treime din populația R. Moldova și o resursă valoroasă pentru dezvoltarea țării. Cu toate acestea, ei se confruntă cu cele mai mari provocări, având nevoie de investiții sporite în educație, sănătate, oportunități de participare și angajare în câmpul muncii, pentru a-și valorifica potențialul deplin.

În cadrul conferinței vor fi analizate politicile și serviciile de tineret actuale și vor fi trasate principalele direcții de dezvoltare a tinerilor, în contextul Strategiei de Tineret ONU 2030, al programelor și strategiilor naționale de tineret, inclusiv Programul de dezvoltare a Centrelor de Tineret 2017-2022.Evenimentul va servi drept platformă de discuții și interacțiune pentru actorii de tineret din întreaga țară, care vor face schimb de experiență și bune practici, vor afla noutățile în acest domeniu de la experții naționali și internaționali și vor veni cu soluții și recomandări pentru a îmbunătăți politicile și serviciile de tineret din R. Moldova, astfel încât nici un tânăr să nu fie lăsat în urmă.

Agenda și Nota de concept a evenimentului sunt disponibile aici.
PARTICIPANȚI:
*Monica Babuc, Ministra Educației, Culturii și Cercetării
* Dafina Gercheva, Coordonatoare rezidentă ONU/Reprezentantă permanentă PNUD Moldova
* Rita Columbia, Reprezentanta UNFPA în Moldova
* Tineri, specialiști de tineret, autorități publice centrale și locale, parteneri de dezvoltare, societatea civilă.
Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la o nouă ediție a expoziției de artă vizuală marca „bazzart"
Next „Hai Moldova” selectează zece școli, beneficiare ale proiectului „Colectarea separată a deșeurilor în școli”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 1 =