Vezi cum poți descoperi Bulgaria și învața limba într-un proiect EVS de un an


Blagoevgrad
https://www.aubg.edu/blagoevgrad

Vrei să descoperi Bulgaria, în același timp învățând limba? Acum poți avea parte de o experiență de voluntariat de neuitat în Blagoevgrad.

Locul: Blagoevgrad, Bulgaria
Durata: începând cu 1 decembrie 2017 timp de 12 luni
Participanți: 3 (1 din Ucraina, 1 din Moldova, 1 din Gerogia)

Descriere:
“3E: EVS Eastern Express” prevede participarea a 3 voluntari din Moldova, Georgia și Ucraina în proiectul de 12 luni găzduit de Societatea Bulgară Activă / ABS / în Blagoevgrad și Sofia, Bulgaria. Principala idee “3EVS” este de a da o șansă celor 3 tineri cu obstacole economice și educaționale din partea țărilor partenere să intre pe calea lor de dezvoltare socială, atât personală, cât și profesională și, în același timp, să contribuie la consolidarea dialogului cultural, politica de tineret și conștientizarea europeană în zona Blagoevgrad și Sofia.

Activități principale
Printre activitățile oferite voluntarilor se numără: sprijinirea canalelor de comunicare ABS, inclusiv a mijloacelor de comunicare socială și comunicarea cu partenerii internaționali, sprijinirea organizațiilor pentru activități de mobilitate internațională, cum ar fi instruirea și schimburile de tineri, furnizarea de informații despre Erasmus + / de exemplu cluburi de chat /, tandemuri de limbă și alte activități interactive pentru tineri, care lucrează cu baza de date Eurodesk și multe altele.
Fiecare voluntar va fi încurajat să propună propria idee personală de proiect, o activitate care va fi benefică atât pentru grupul țintă, cât și pentru voluntarii sau voluntarii în ceea ce privește obiectivele de învățare. Principala metodologie utilizată pe tot parcursul proiectului este dialogul și învățarea bazată pe probleme, învățarea prin practică și angajarea directă în activități. Ca rezultat, toți cei trei voluntari vor dezvolta o mai mare conștientizare a cetățeniei europene și a diferitelor competențe transversale, cum ar fi abilitățile digitale, simțul inițiativei și antreprenoriatului, aptitudinile sociale și comunicarea internațională, abilitățile de management și prezentare și altele.

Condiții
Voluntarii vor fi găzduiți în camere comune cu un alt voluntar / de același sex / în propriul apartament cu baie, terasă și bucătărie, complet mobilat cu toate ustensilele de bucătărie necesare. Toate cheltuielile cu cazarea vor fi acoperite. Voluntarii vor fi implicați în activități de 30-35 de ore de lucru pe săptămână.
În fiecare lună, voluntarul va primi suma de 190 EUR pentru alimente și bani de buzunar.

Limba de studiu
Chiar dacă limba de lucru este engleza, totuși fiecare voluntar va avea ocazia să participe la un curs de limba bulgară. Suportul lingvistic va fi organizat de instituția coordonatoare. Cursul va fi organizat de profesorul bulgar ca profesor de limbă străină.

Cerințe
18-30 de ani, șomeri, finalizați sau excluși din sistemul educațional formal sau cu dificultăți economice. Cele mai importante criterii ale procesului de selecție ar fi motivația, nivelul de comunicare al abilităților de limba engleză și abilitățile de bază ale computerului.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să le adresați prin e-mail la: absociety.info@gmail.com

Puteți găsi mai multe informații din articolele voluntarilor actuali și din trecut pe site în secțiunea Istorii: https://www.activebulgariansociety.org/blog

Înregistrează-te aici.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous (job) Dacă ai cunoștințe în programare, devino Junior Java Developer
Next (job) Dacă ești comunicativ, fii parte a echipei Suport Clienți Orange
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + nineteen =