Verifică-ți nivelul de cunoștințe privind sistemul electoral mixt

educatie electorala, verifica ti cunostintele electorale, quiz

Consiliul Național al Tineretului din Moldova, în parteneriat cu Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE) și Comisia Electorală Centrală și cu suportul Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD Moldova) a lansat un quiz, în cadrul căruia ai posibilitatea să-ți verifici nivelul de cunoștințe privind sistemul electoral mixt.

Ce înseamnă sistemul electoral mixt și de ce sunt atât de importante alegerile parlamentare? Înainte de a completa acest quiz, accesează un articol pe acest subiect, pentru a-ți împrospăta memoria și pentru răspunde mai rapid la întrebări.

Începe AICI.

Acesta conține întrebări, formulate clar și simplu, astfel încât să-l poți accesa și completa mai ușor.

Quizul poate fi completat în mod anonim ori, la dispoziția ta, poți să lași și datele de contact.

Dacă dorești să rămâi anonim(ă) este suficient să nu completezi câmpurile „Nume” și „Prenume”. Căsuța „email” o complezi doar dacă dorești să recepționezi rezultatele chestionarului completat de tine.

Prezentul quiz este elaborat de către Consiliul Național al Tineretului din Moldova în cadrul Proiectului „Consolidarea democrației în Moldova prin alegeri incluzive și transparente” implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD Moldova).

Succese!

Previous Participă la Concursul de Procese Simulate în Dreptul Penal și aplică în mod practic cunoștințele teoretice obținute
Next Ai posibilitatea să participi la o instruire despre protecția datelor cu caracter personal
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *