Da, și din artă se poate! Seminar interactiv despre antreprenoriatul în arte, cu Martin Q Larsson

seminar, artă, Zilele Spațiului Public, asociația Oberliht

Seminarul interactiv despre antreprenoriatul în arte cu Martin Q LarssonDa, și din artă se poate, se adresează tinerilor interesați să învețe cum să ai o abordare inteligentă și inovatoare a provocărilor și oportunităților pe care le întâlnești ca artist în secolul XXI – și cum să-ți transformi pasiunea într-un mod de viață sustenabil.  

Seminarul va fi coordonat de catre Martin Q Larsson, liderul incubatorului de business KLUMP in Botkyrka, Stockholm, care se axează pe cultură și antreprenoriat social, este manager de proiect, conducător de ateliere și compozitor de muzică contemporană, cântă la trompetă și la corn.

Evenimentul va avea loc pe 24 mai, la ora 10:00, în Sala Mică a Casa Zemstvei Guberniale (str. Al. Șciusev 103, Chișinău).

Pentru a participa la seminar, complează acest formular.

Acest seminar se desfașoară in cadrul ediției a treia din cadrul programului Zilelor Spatiului Public 2018, organizat de către Asociația Oberliht și are ca scop să încurajeze tinerii să-și creeze, de sine stătător, oportunități în domeniul artelor.

Vino sa afli despre care este rolul și potențialul industriei artistice și ce alternative de cariera se pot construi.

Previous AMINTIRI DIN COPILĂRIA PROFESORILOR #2: Cum e să bați din palme pe bicicletă, somnul de frumusețe și bomboanele buclucașe
Next Vino să te întâlnești cu viitorul tău partener de afaceri, la IT Networking Event #5
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *