Trainingul. Elemente esențiale – kit pentru lucrătorii de tineret


Propunem în atenția lucrătorilor de tineret o resursă valoroasă pentru o mai bună gestionare a activității lor: Trainingul. Elemente esențiale.

Formarea lucrătorilor de tineret este una dintre prioritățile principale atât ale Comisiei Europene și Consiliului Europei, precum și pentru parteneriatul lor în domeniul tineretului.

Acest T-Kit revizuit își propune să echipeze lucrătorii de tineret și formatorii de tineret cu elementele esențiale a formării educaţiei non-formale. Este un instrument practic pentru ei de a dezvolta formarea
de competențe și a afla mai multe despre teoria educațională, concepte, instrumente, practici, resurse, precum și sfaturi practice, deoarece acest manual este scris de formatori pentru formatori și lucrători de tineret.

În timp ce alte T-Kits se concentrează pe un domeniu specific al formării pentru munca pentru tineret, acesta reiese din contextul european mai larg al activității pentru tineret și le permite formatorilor și lucrătorilor de tineret să reflecteze asupra practicii lor zilnice, deoarece această publicație urmează logica unui întreg ciclu de formare, de la început până la sfârșit, a oricărui program de formare a tinerilor cu dimensiune internațională.

Acest T-Kit oferă informații, link-uri și resurse despre cum să lucrezi cu tinerii în medii de formar,e în educație non-formală astăzi și să faci o diferență în viața lor personală, precum și în grupurile lor de colegi și comunitățile lor.

Această resursă poate fi accesată aici.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Aplică acum la AWS FinTech Accelerator și poți obține până la 100.000 USD!
Next Vrei să obții pregătirea necesară pentru a te deplasa cu bicicleta prin oraș? Vino în programul VeloMentor!
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five − three =