Tech Women te invită la un Brunch alături de Carmina Vicol care te va inspira să îți deschizi propria afacere


Brunch March Tech Women

Alătură-te la un Brunch de sâmbătă, organizat de Tech Women, cu o profesionistă incredibilă – Carmina Vicol, CEO Prime Capital și folosește-te de oportunitatea de a te inspira din povestea ei de succes!

Despre speaker:

Carmina Vicol este CEO la Prime Capital de mai bine de 14 ani și a devenit una din cele mai influente personalități din domeniul financiar. Succesul doamnei Vicol se datorează unei munci asidue si perseverenței sale de invidiat. Pe 14 martie, dna Vicol este deschisă să împărtășească din experiența sa vastă și în primul rând susține femeile în afaceri.
Din acest motiv, vă invităm la un brunch cu totul special ca să ascultăm împreună, una dintre cele mai de succes femei din societatea noastră.

De ce merită să participi?

Vino la acest Brunch, la o cafea ca să înveți din cele mai frumoase istorii ale femeilor de succes din societatea noastră. Chiar dacă ne place sau ne-ar plăcea să facem IT, suntem prin natura noastră firi creative și ne plac provocările. Totuși uneori căutăm o metodă de exprimare potrivită pentru a ne spune ideea și pentru a o face să funcționeze.

Petrece weekendul productiv la un brunch cu doamna care susține activ femeile în afaceri. Este momentul oportun pentru a identifica rețeta unei afaceri de succes și cum ai putea să-ți transformi ideea în start-up.

Dacă dorești să participi la discuții productive și să îți alimentezi sursa de inspirație, completează formularul de înscriere la eveniment până în data de 7 martie 2020 17:00. Formular: https://forms.gle/eng

Evenimentul va avea loc pe 14 martie 2020. Detalii aici.

Descoperă mai multe oportunități, fiind alături de youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Acvila angajează Manager Serviciu Clienți
Next Participă la 2 webinare și cunoaște noi perspective asupra profesionalismului profesorilor
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 9 =