Creative Export – inițiativă de accelerare a exporturilor pentru afacerile din industria creativă


Creative Export – inițiativă de accelerare a exporturilor pentru afacerile din industria creativă. Artcor lansează o inițiativă de accelerare pentru companiile din domeniul industriilor creative care își doresc să exporte produsul sau serviciul lor creativ. Participând la această inițiativă companiile vor dezvolta abilități necesare pentru accesarea noilor piețe de desfacere.

În urma aplicărilor vor fi selectate până la 10 companii locale cu potențial de export care vor fi pregătite pentru prezentările B2B / pitch deck iar în finalul programului vor participa la un pitching session cu feedback din partea experților în domeniu

După finisarea programului participanții care vor prezenta cele mai bune rezultate vor primi suport în identificarea potențialilor parteneri de afaceri și selectarea piețelor de export, stabilirea contactelor cu potențialii achizitori (eng. buyer).

Cine poate să se înregistreze?

Sunt invitate să se înregistreze companiile din domeniul industriilor creative, care își desfășoară activitatea pe ambele maluri ale râului Nistru și au capacitate de export, inclusiv produse competitive pe piețe externe.

Termenul de depunere a solicitărilor este 29 septembrie 2021.

Completează formularul: AICI.

Creative Export este o inițiativă Artcor și Agenția pentru Inovare și Dezvoltare lansată în cadrul proiectului PNUD ”Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” (AdTrade) cu asistența financiară a Suediei și Marii Britanii.

Detalii suplimentare, vezi pe pagina evenimentului.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous ASPIR: Proiect online despre soluții aplicabile pentru dezvoltarea carierei
Next Tinerii din întreaga țară pot participa la un Concurs de Coregrafie
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − nine =