Parcurge calea din Chișinău până la orașul subteran UNDERLAND, alergând

underland, undertrail, run, sport

„Grăbește” primăvara cu picioarele, parcurgând calea din inima Chișinăului până în Piața Marii Dragoste Naționale din nebunaticul și magicul oraș subteran UNDERLAND. Aici vei celebra dragostea, inclusiv și față de alergare, în cadrul Underland 2019 – Wine Carnival.

START-ul va fi dat la Arcul de Triumf, pe 23 februarie, la ora 8:00 și, maxim la 10:00, vei traversa linia finișului în epicentrul Underland 2019 – Wine Carnival fiind PRIMII care vom vedea acest oraș.

Alergătorii vor parcurge un semimaraton, cu un punct de alimentare cu apă, isotonic și fructe, la kilometrul zece. Pe lângă aceasta, toți participanții la alergare vor avea acces liber la Underland Wine & Music Fest.

Prețul participării, care include toate cele enumerate mai sus, este de 250 de lei de persoană.

Underland Wine & Music Fest este unicul festival subteran din lume. Cel mai „îmbătător” Carnaval subteran din lume te așteaptă cu o sărbătoare teatralizată, 10 ore de muzică, hoarde de artiști și cântăreți stradali, statui vii, munți de mâncare delicioasă și multe râuri de vin roșu, alb, spumant și izvar! Un ospăț încărcat cu dispoziție bună te vor aștepta pe toate străzile și piețele orașului și nimeni nu va rămâne „nepătruns” de săgețile lui Cupidon.

Harta festivalului o poți vedea aici: http://underland.md/harta-festivalului/.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB//Știri.md este în căutarea unui jurnalist
Next Vino și fă parte din istoria de succes a francizei Tucano Coffee
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 1 =