Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare la Chișinău. Ediția 2020 are loc online


Târgul de Cariere Online

Târgul de Cariere Online revine la Chișinău în 20-21 noiembrie și pune piața muncii din Republica Moldova în mișcare. Vineri și sâmbătă, de la 11:00 la 18:00, Târgul de Cariere Online Chișinău oferă sprijin celor aflați în căutarea unui loc de muncă printr-un eveniment derulat exclusiv online.

Companiile participante la eveniment oferă oportunități de carieră la Chișinău, dar și în alte orașe, atât pentru persoane fără experiență, cât și pentru cei cu experiență, acceptând provocarea de a interacționa direct, în mediul virtual, cu viitorii lor angajați, înainte de a le analiza CV-urile.

La această ediție, printr-un mix de aplicații digitale și tehnologii de comunicare virtuală integrat în platforma targuldecariere.md, participanții vor avea acces la prezentări ale companiilor aflate în proces de recrutare, la discuții directe cu angajatorii și diverse locuri de muncă din următoarele domenii: retail, financiar-bancar, audit, contabilitate, automotive, marketing, servicii, transport, consultanță și IT.

Pentru cei orientați către dezvoltare profesională, organizatorii evenimentului împreună cu angajatorii participanți au pregătit sesiuni de training și interviuri interesante, moderate și difuzate live din studioul Târgul de Cariere.

Cine vor fi implicați:

Prima bancă din Moldova, Victoriabank, parte a grupului Banca Transilvania, va prezenta webinarul Cum să-ți faci o carieră în domeniul bancar, după care vom afla Cum să-ți faci o carieră în domeniul retail de la Linella, unul dintre cei mai mari angajatori din domeniul retail. A treia sesiune online despre Cum să îți alegi profesia și să construiești o carieră de succes, va fi prezentată de compania JTI Moldova.

Într-o perioadă de transformări în care condițiile de siguranță sunt pe primul loc, Târgul de Cariere răspunde nevoilor de personal ale companiilor și rămâne alături de ele în procesul de adaptare la situația existentă. 

Recrutarea și comunicarea este efectuată într-un mod inteligent prin intermediul platformei targuldecariere.md, pe care cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să se înregistreze, respectiv să se autentifice cu CV-ul actualizat care ajunge în atenția angajatorilor în urma unui click de aplicare la anunțurile prezentate. Există, de asemenea, posibilitatea de a discuta și direct, cu fiecare angajator, la standurile virtuale, înainte de aplicarea CV-ului.

Scurt istoric:

Târgul de Cariere organizează evenimente de recrutare și employer branding în România și Republica Moldova de peste un deceniu, având mereu ca scop centralizarea și promovarea afacerilor aflate în dezvoltare, facilitând contactul cât mai direct între membrii comunităților urbane și oportunitățile de carieră din proximitatea acestora.

Evenimentul din Chișinău a fost demarat în anul 2006 și are loc de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă. Prin evenimentele de recrutare organizate, platforma Târgul de Cariere pune accent pe multitudinea de oportunități existente.  

Fiți alături de Târgul de Cariere Online Chișinău, în 20 și 21 noiembrie, între orele 11:00-18:00 live pe www.targuldecariere.md.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Deschiderea Expoziției World Press Photo 2020 la Chișinău
Next Descoperă 5 podcast-uri despre afaceri și start-upuri
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + 19 =