Suport financiar pentru activități de creștere a nivelului informațional și înțelegerii educației duale


giz moldova suport financiar

Cooperarea germană pentru dezvoltare prin GIZ, în cadrul proiectului său „Sprijin pentru VET în domeniul Green Economy”, caută un furnizor cu experiență care să organizeze măsuri regionale de creștere a nevelului informațional și înțelegerii educației duale.

Proiectul este destinat elevilor de clasele 8-12 de la școlile gimnaziale și licee, părinții și profesorii lor din regiunea Centru a Republicii Moldova (Orhei, Rezina, Șoldănești, Telenești, Călărași Nisporeni, Ungheni, Criuleni, Hîncești, Strășeni, Anenii Noi, Cimișlia).

Furnizorul selectat va desfășura activități conform Termenilor de referință (ToR). Pentru ToR, adresați un mesaj la adresa de e-mail: tenders-giz-moldova@giz.de și afișați numărul ofertei în titlul mesajului (ofertă nr. 83350183).

În cadrul propunerii, ofertantul va prezenta:

Oferta financiară:

  • Care conține suma brută totală pentru realizarea fiecărei activități / livrabile în conformitate cu RRT, precum și un buget total exprimat în lei, TVA 0%; datele bancare ale companiei, inclusiv numele băncii și IBAN pentru MDL (toate într-un plic sigilat separat);

Oferta tehnică care conține (într-un plic sigilat separat) :

  • CV-ul organizației, inclusiv misiuni și experiență similare;
  • CV-ul experților, inclusiv 1 coordonator și 3 specialiști calificați, cu accent pe educația pentru tineri și adulți, folosind metode și instrumente inovatoare;
  • Un concept scurt (2 – 3 pagini) cu propuneri de activități care să se concentreze pe promovarea dublei educații profesionale, așa cum este descris la nr. 3 de mai sus, incluzând descrierea resurselor umane implicate și a capacităților de organizare simultană a activităților planificate în diferite locații;
  • Copia certificatului de înregistrare a companiei în Republica Moldova, orice licență, permis, certificat de calificare profesională disponibil;
  • Certificat fără datorii emis de Inspecția Fiscală din Moldova sau copia ultimului raport financiar.

Toate datele cu caracter personal sunt destinate utilizării interne a GIZ, confidențialitatea este garantată.

Evaluarea ofertelor se va face pe baza raportului de 70% pentru oferta tehnică și 30% pentru oferta financiară.

Vă rugăm să rețineți că cererile primite după termen, precum și cererile incomplete nu vor fi luate în considerare. Ofertele financiare care conțin altă monedă decât MDL (lei moldovenești) nu vor fi luate în considerare. GIZ păstrează discreția de a face publicitate sau de a anula această ofertă.

Cererile se vor livra în plicuri sigilate, cu numărul de ofertă (83350183) și depuse, la adresa Oficiului GIZ Chișinău (str. Bernardazzi 66, etajul 5, aripa stângă; Chișinău, MD-2009) până cel târziu martie 2, 2020, ora 17:00 .

Întrebările ulterioare vor fi trimise prin e-mail către ofertanții-giz-moldova@giz.de, prin afișarea numărului de ofertă în titlul mesajului.

Acest proiect este implementat cu sprijinul financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Descoperă mai multe oportunități de dezvoltare profesională, urmărind youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous It's Business Time acest weekend la Centrul Municipal de Tineret Chișinău
Next Fă cunoștință cu valoarea culturală a mitului poporului român
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × three =