Studii peste hotare: Vrei să cunoști mai multe despre universitățile din Germania? Participă la acest eveniment online


studii peste hotare germania

Vrei să cunoști mai multe despre studii peste hotare și te interesează în mod deosebit Germania? Terra Nova English Language Center te invită la o dicuție cu Gleb Miron pentru a-și împărtăși propria experiență de studii peste hotare.

În fiecare an, Centrul invită alți tineri să-și împărtășească experiențele, poveștile și succesele. Alăturați-vă în această duminică pentru discuții online cu Gleb Miron, care și-a absolvit recent masteratul în finanțe internaționale și economie la Universitatea Georg Simon Ohm de la Universitatea de Științe Aplicate din Nürnberg, Germania și a început să lucreze pentru Grupul Deutsche Börse, un renumit organizator german de piață pentru tranzacționarea de acțiuni și alte valori mobiliare.

Domnul Miron va susține o discuție despre studiile sale universitare și postuniversitare în Germania, stagiul său de vară în Marea Britanie, experiența sa de schimb la Universitatea de Economie din Cracovia din Polonia și munca sa la Grupul Deutsche Börse.

Veți avea ocazia să puneți orice întrebări care vă interesează în mod special. Evenimentul va avea loc online prin Google Meet.

Participarea la evenimentul care va avea loc pe 27 decembrie 2020, la 17.00, este gratuită. Pentru detalii de conecatre accesați pagina de facebook sau trimiteți un mesaj la 079 581 561.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Champions of Change - Ion Lazarenco Tiron, înotător de ape deschise: „Ca să ajungi sus, nu e nevoie doar de putere fizică, trebuie o minte de campion”
Next Patrimoniul cultural al Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =