Oportunitate pentru tineri: voluntariat de lungă durată în Suedia


voluntariat suedia

Comunitatea Tinerilor din sudul Suediei, este în căutare de voluntari internaționali pentru o perioadă de 12 luni. Vezi detalii despre această oportunitate de voluntariat, în articolul ce urmează.

Despre organizație:

Agape House este o comunitate de tineri inițiată în vara anului 2017. Aici pot trăi împreună atât suedezi, cât și tineri internaționali. Comunitatea nu este utilizată doar pentru cazare, ci și reprezintă o casă deschisă pentru câteva zile pe săptămână pentru mulți tineri din zonă. Tinerii Agape care locuiesc aici vor avea un rol important în casa deschisă, unde toată lumea va fi binevenită să vină să petreacă timp unul cu celălalt, să joace jocuri și să vorbească despre toate, etc. 

Tinerii care locuiesc aici vor fi, de asemenea, implicați în activitățile zilnice ale organizației și vor ajuta diferite grupuri.

Profilul voluntarului:

Agape House caută voluntari interesați de alte persoane. Activitatea zilnică va include o mulțime de întâlniri cu oameni, în special cu copiii și tinerii. Persoana vorbitoare de limba engleza care vrea să învețe limba suedeză, și capabilă să își asume responsabitatea, este potrivită de a aplica. Sunt necesare abilitățile sociale, atunci când locuiești aproape de ceilalți și, de asemenea, când comunitatea este deschisă. Acest proiect se va derula timp de 12 luni, așa că este important ca voluntarul să poată fi departe de casă.

Aplică trimițând CV-ul și scrisoarea de motivație (cu subiectul e-mail ca “Agape Suedia”) pe advit_team@yahoo.com.

Informații suplimentare despre această oportunitate de voluntariat, vei găsi aici.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Consilier juridic responsabil de consilierea victimelor violenței față de femei
Next Start-up Innovation - eveniment marca Green Drinks Chișinău
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *