Petrece un an ca și voluntar ESC în Germania


germania circ voluntar esc

Petrece un an de zile ca voluntar ESC în Germania! Vei avea posibilitatea de a lucra împreună cu copii și tinerii din cadrul unei organizații de circ German.

INFORMATII GENERALE:

 • Organizație: Aktions- und Zirkusbüro Otto-Dullenkopf-Park
 • Locație: Karlsruhe, Germania
 • Data limită pentru depunerea cererilor: 15 februarie
 • Perioada proiectului: 01.05.2020 – 30.04.2021 (12 luni)
 • Numărul de voluntari: 1

DESCRIEREA PROIECTULUI:

„Aktions- und Zirkusbüro” dezvoltă și creează oferte pedagogice de circ, proiecte de participare, evenimente, precum și acțiuni pe marele areal din Parcul Otto-Dullenkopf, situat în partea de sud-est a orașului Karlsruhe. 

Pe teritoriul „Aktions- și Zirkusbüro” sunt oferite posibilități inovatoare. Copiii și tinerii cu sau fără nevoi speciale, precum și sportivi educați, muzicieni sau artiști sunt invitați să încerce singuri în cadrul subiectelor sport, arte sau cultură. 

Corturile de circ mari și mici, caravanele de amplasament diferite și casele cu rame mici fac parte din arealul circului. O zonă pentru parcuri, gunoi de gunoi și teren de volei pe plajă, șemineu, patch-uri, cuptor de lut, curte de joacă – toate acestea sunt părți ale terenului. Infrastructura oferă multe posibilități pentru proiecte și evenimente pentru diverse grupe de vârstă.

O parte importantă și importantă a lucrării „Aktions- und Zirkusbüro” este circul „Maccaroni”. Este un circ creat de copii și tineri din Karlsruhe. Grupuri fixe de pregătire pentru copii, tineri și tineri sunt pentru toată lumea, ateliere, proiecte cu școli și organizații sociale, programe de sărbători, spectacole, festivaluri și convenții. În cadrul training-urilor sunt oferite toate disciplinele circului: jonglerie, artă aeriană, acrobatică, echilibru, jonglerie la foc, catarg chinezesc și clovn.

Un voluntar european va avea posibilitatea să cunoască toate domeniile de activitate ale „Aktions- und Zirkusbüro”. El va sprijini ofertele de cursuri de circ pentru copii și tineri și poate, în funcție de interesele și experiențele sale, să dezvolte și să realizeze proiecte proprii. Voluntarul va lucra 30 de ore pe săptămână.

CAZARE, ALIMENTARE ȘI TRANSPORT:

Voluntarul va locui într-un apartament comun cu ceilalți. Veți avea propria cameră, dar va trebui să împărtășiți bucătăria și baia cu ceilalți colegi de apartament. Veți primi o bicicletă sau un bilet pentru transportul local pentru a vă deplasa și pentru a vă deplasa în oraș. În timpul EVS veți primi lunar bani de buzunar și alocații alimentare.

SPRIJIN PENTRU FORMARE ȘI LIMBAJ

Voluntarul EVS va participa la un Seminar On-Arrival și Midterm. Va avea ocazia să participe la un curs de limba germană de 4 săptămâni.

PROFIL VOLUNTEER:

 • Cel puțin 18 ani;
 • Interes pentru munca pedagogică, în special pedagogia circului;
 • Experiențe în discipline de circ sau pedagogie circ sau orice altă artă pedagogică (teatru, etc.);
 • Interes și câteva experiențe în lucrul cu copii și tineri;
 • O bună cunoaștere a limbii engleze, abilitățile de bază în germană ar fi de ajutor, dar nu sunt obligatorii;
 • Aveți o organizație de expediere acreditată (număr PIC, număr de acreditare, nume și contacte la organizația care trimite);
 • Ești deschis să cunoști Germania, limba germană și cultura germană și ești interesat să trăiești într-o altă țară timp de un an.

CUM SE APLICĂ?

Aplică trimițând un CV și scrisoarea de motivație (cu subiectul e-mailului dvs. „Circ în Karlsruhe”) până pe 15 februarie pe advit_team@yahoo.com. Mai multe detalii – aici.

Descoperă mai multe oportunități de voluntariat internațional, pe youth.md!

Previous Petrece inedit 14 februarie la Excursion Quest Chișinău organizat de Azbuca TRAVEL
Next Job // Centrul Voinicel angajează Medic Pediatru
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *