SHARED BREAKFAST cu Grigore Raileanu,la Tekwill. Vino să afli ce este Inbound Marketing şi cum funcţionează acesta

Tekwill, Shared Breakfast, Inbound Marketing, oportunităţi pentru tineri

Joi, 23 august, la Tekwill între orele 09:30 – 10: 30 va avea loc „Shared Breakfast: Inbound Marketing with Grigore Raileanu.

Inbound Marketing este o strategie care utilizează multe forme de marketing atractiv – marketing de conținut, bloguri, evenimente, SEO, social media și multe altele – pentru a crea conștientizarea brandului și a atrage noi afaceri.

Spre deosebire de marketingul extern, în cazul în care comercianții încearcă să găsească clienți, marketingul inbound câștigă atenția clienților și facilitează găsirea companiei.

Speakerul – Grigore Raileanu, fondator și CEO la Retently, este un întreprinzător serios, cu un succes dovedit. Peste 15 ani de experiență în managementul produselor, vânzările întreprinderilor şi marketing.

Taxa de participare este de 50 lei.

Notă: Prezentarea va fi în limba română.

Micul dejun comun este un eveniment regulat de cafea de dimineață pentru comunitatea tehnică în fiecare joi la Tekwill Cafe.

Evenimentul are scopul de a ajuta comunitatea să descopere noi oportunități, să împărtășească experiența și să facă legături, împărtășind acelaş micul dejun.

Mai multe detalii vedeţi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Previous Studiază o limbă nordică prin intermediul limbii engleze în cadrul programului „Colaborarea nordică în Moldova”
Next Vezi care este programul celei de-a V-a ediţii a Festivalului "Noaptea Filmelor sub Stele"
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *