Servicii de consultanță juridică și psihologică gratuită, în contextul proiectului Justiție pentru TINEri


servicii consultantă

Servicii de consultanță juridică și psihologică gratuită: Una dintre marile provocări ale acestui an este pandemia COVID-19 care a venit cu regulile sale și a dat planurile peste cap practic ale fiecăruia dintre noi. A trebuit să ne acomodăm rapid cu mediul online, iar tinerii au devenit supraîncărcați și suprasolicitați. Această trecere bruscă la o nouă realitate a cauzat stări depresive și anxietate, dar și nedreptăți pe plan profesional, și nu doar.

În acest sens, pentru a fi mai aproape de tineri și a le oferi sprijinul necesar, Consiliul Național al Tineretului din Moldova, anunță lansarea serviciilor de consultanță juridică și psihologică gratuită în contextul proiectului Justiție pentru TINEri.

Pe parcursul a 4 luni CNTM își propune să informeze peste 10000 de tineri în mediul online și offline despre drepturile și obligațiile acestora în situații de criză și cum aceștia își pot apăra drepturile pe timp de COVID-19. De asemenea, vor beneficia și de suport psihologic corespunzător, în funcție de solicitările tinerilor. Prin consultarea și asigurarea drepturilor tinerilor, Justiție pentru TINEri își propune să identifice drepturile și interesele legitime ale tinerilor care au fost lezate și să contribuie la îmbunătățirea nivelului de cultură juridică al acestora.

Consultările atât juridice cât și psihologice vor avea loc online și offline, astfel va fi posibil pentru orice tânăr, din orice colț al Moldovei să beneficieze de ele.

Pentru a solicita o consultație, contactează-ne aici:

Această activitate este un cadou al Guvernului Statelor Unite și este organizată de „Consiliul Național al Tineretului din Moldova” în cadrul programului de granturi „Maratonul Justiției ediția a II-a”, implementat de către INVENTO, cu sprijinul Departamentului de Stat al SUA, Biroului Internațional de Asistență în Combaterea Traficului de Droguri și Aplicare a Legii, prin intermediul Freedom House în Moldova.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job pentru tineri // FAO angajează manager de proiect
Next Job pentru tineri // Solidarity Fund PL angajează Specialist Junior - Coordonator de Proiecte
CNTMoldova
About the author

CNTMoldova

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + sixteen =