Seminar pentru tineri contabili. AUDITUL STATUTAR OBLIGATORIU


Seminar pentru tineri

Ești contabil și dorești să cunoști mai multe detalii despre modul de efectuare a auditului, particularitățile și procedurile de verificare? Atunci participă la un seminar pentru tineri, lansat de ATA Consult SRL despre AUDITUL STATUTAR OBLIGATORIU.

Auditul statutar reprezintă auditul situațiilor fnanciare anuale sau al situațiilor fnanciare anuale consolidate, așa cum este prevăzut de legislația comunitară, transpusă în reglementările naționale.

Sesiunea de instruire este dedicată contabililor şi este gratuită. Scopul este de a informa contabilii despre modul de efectuare a auditului. Subiectele ce urmează a fi discutate sunt:

  • Subiecții care sunt obligați să efectueze auditul sau procedurile de audit;
  • Noțiunea de audit;
  • Raportul auditorului;
  • Procedurile de verificare efectuate de auditor, inclusiv inventarierile;
  • Particularitățile auditului în primul an de auditare.

În calitate de traineri vor fi BACIU VERA, director ATA Consult SRL, specialist în domeniul contabil și de consultanță fiscală și audit, cu o experiență de aproape 20 de ani, și MELNIC VLADIMIR, FCCA, specialist în domeniul auditului și consultanței fiscale cu o experiență de aproape 15 ani.

Locaţia: Z-Tower, Calea Ieșilor 8/1; Data: 15 ianuarie 2020; Ora: 09:00; Durata sesiunii de instruire: 3 – 4 ore, inclusiv 20 de minute coffee break.

La sesiune pot participa maxim 50 de persoane. Înregistrarea prealabilă se realizează prin formular!

Pentru mai multe detalii, telefonați numărul de telefon +373 22 211819 sau accesați pagina de facebook.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Participă la competiția de design Z Generation
Next Fii schimbarea ce vrei să o vezi în lume! Devino membru Youth.md!
Tomov Ana-Maria
About the author

Tomov Ana-Maria

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *