Se caută 20 de participanți pentru un curs de instruire în domeniul conservării arhitecturale

conservarea arhitecturală, MECC, curs, instruire

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării organizează un curs de instruire în domeniul convervării arhitecturale , pentru 20 de candidați: angajaţii subdiviziunilor tehnice ale Ministerelor și agenţiilor subordonate, profesorii și lectorii din instituţiile de învăţământ profesional tehnic și superior, licențiații în arhitectură și inginerie, absolvenţii facultăţilor de arhitectură, ingineria construcţiilor, arheologii.

Cursul este organizat prin intermediul Proiectului Twinning „Suport pentru promovarea patrimoniului cultural, prin păstrarea și protecția acestuia”, finanțat de Uniunea Europeană și se va desfășura în perioada septembrie 2018 – iulie 2019.

Scopul acestor prelegeri este de a oferi un suport informațional specialiștiilor din domeniul arhitecturii și din cele conexe, în vederea consolidării capacităților profesionale ale acestora. Participanții vor avea posibilitatea de a acumula cunoștințe teoretice și practice de nivel național și internațional pe subiecte specifice.

Solicitanții sunt rugați să completeze o declarație de interes, care poate fi accesată la următorul link. După depunerea declarației, veți primi pe adresa de e-mail Formularul de Aplicare. Acesta urmează a fi completat și transmis, împreună cu CV-ul actualizat, pe adresele electronice indicate: andrei.chistol@mecc.gov.md și luisa.demarco@beniculturali.it.

Termenul-limită pentru înregistrare: 31 august 2018.

Cursul de instruire este gratuit pentru toți participanții selectați în bază de concurs. 

Cursul se va desfășura în perioada septembrie 2018 – iulie 2019, cu un număr total de 300 ore, în fiecare lună – câte o săptămînă intensivă de studiu, structurat în felul următor:

  1. 140 ore de prelegeri (în clasă sau în teritoriu);
  2. 75 ore de activitate comună (3 săptămâni dedicate exercițiului);
  3. 85 ore de activitate individuală (asupra proiectului).

Previous La Chişinău se va desfăşura cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Tineretului. Vezi programul şi zonele de activităţi
Next Burse pentru 40 de tinere care vor să studieze în IT
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *