Rockit Conference 2021 anunța open call pentru a alege cei mai cool speakeri


rockit conference 2021

Una dintre cele mai apreciate conferințe digitale regionale, Rockit Conference, revine cu o nouă ediție pe 7-8 mai 2021. La ai săi „7 ani de acasă”, evenimentul din este dedicat sustinetii potențialului nevalorificat din Moldova, dar a susținerii comunității sale.

Conferința digitală deschide accesul într-o expunere hibrid (online și fizic), sub ideea sustinerii si inspirarii talentelor locale, crearii oportunitatilor de a contacta jucatorii cheie in a dezvolta start-up-uri, dar și încurajarea colaborării interumane. Temele acestei ediții includ: antreprenoriat, dezvoltare personală, colaborare și creativitate.

An de an, conferința digitală aduna speakeri vedetă care vin să ofere un toolkit util și soluții pentru afaceri, start-up-uri și inovatori în domeniile sale. Spiritul liber și nonconformist al evenimentului încurajează comunitatea să fie proactiva. Astfel, și în acest an, Rockit Academy lansează un open call de sugerare a speakerilor cool pe care comunitatea vrea să îi vadă în acest an sau de a se autonominaliza. Doritorii de a-și lăsa amprenta în line-up speakerilor din acest an pot completa acest formular pentru a își include preferatii candidați.

În cei 7 ani de ani de existenta, Rockit a devenit rampa de întâlnire a talentelor locale și globale, start-up-urilor promițătoare, investitorilor și experților în domenii creative și tehnologice, care împărtășesc informații valoroase, soluții și sfaturi practice. Urmându-și principiul din 2020, „sharing is caring”, în acest an ediția online a evenimentului va fi în baza accesului liber.

Despre Rockit Conference 2021:

Rockit Conference este organizat de către Academia Rockit și a fost lansată în 2014. Evenimentul este dedicată educației, comunicării și transformării digitale. Una dintre misiunile conferinței este de a crea o comunitate unită pentru a susține tinerii lideri, a produce impact și soluții alături de experți și colegi internaționali. În cei 7 ani de activitate, conferința s-au adunat 10 evenimente organizate, peste 100 de speakeri interstelari din aproape 30 de țări și peste 10.000 de participanți din toată Europa.

Pentru informații suplimentare, accesați site-ul Rockit Conference: www.rockit.md

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous SMART Talks: Participă la eveniment și află despre provocările managementului de proiect
Next Oportunitate pentru tineri // Stagiu de practică într-o organizație internațională
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − 1 =