Răspunde la câteva întrebări și contribuie la identificarea problemelor cu care se confruntă femeile în afaceri

chestionar, femeile in afaceri, odimm, sondaj, opinie

Dacă sunteți femeie și aveți vârsta cuprinsă între 15 și 34 ani, alăturați-vă nouă, completați sondajul de opinie și împărtășiți-ne părerile și experiențele dumneavoastră, pentru a sprijini dezvoltarea spiritului antreprenorial al tinerelor femei. Studiul constă în 19 întrebări împărțite în 6 grupe, iar completarea acestuia durează 10 minute. Participarea este anonimă; nefiind nevoie de numele dumneavoastră sau de alte informații de identificare.

ODIMM  invită toate femeile, cu vârste cuprinse între 15 și 34 de ani, să completeze chestionarul și să-și împărtășească opiniile și experiențele proprii în vederea dezvoltării spiritului antreprenorial în rândul femeilor tinere. Termenul-limită: 30 septembrie.

Participând la acest sondaj de opinie veți contribui la studiul cu privire la nevoile și obstacolele cu care se confruntă tinerele femei atunci când încearcă să își conducă propria afacere. Rezultatele chestionarului vor servi pentru a studia starea actuală a antreprenoriatului în rândul femeilor din regiunea Dunării și pentru a dezvolta modele de formare și recomandări de politici adecvate. Acest sondaj de opinie face parte din activitățile din cadrul proiectului FEMEI ÎN AFACERI, cofinanțat prin Programul transnațional Dunărea, care are scopul de a consolida spiritul antreprenorial al tinerelor femei din regiunea Dunării.

Chestionarul poate fi completat aici și poate fi atât în limba română, cât și în limba engleză.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vrei să ai parte de experiență și amintiri memorabile? Fii voluntar pentru 11 luni în Milano, Italia
Next Participă la MediaLab și învață să fotografiezi, să filmezi și să montezi un produs video
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven − 7 =