Quiz online cu scop caritabil. Participă în schimbul unei cărți


quiz online donează o carte

Fiecare dintre noi are cel puțin o carte uitată pe  raft, cu pagini neatinse de ani de zile. În acelasi timp, sute de copii din școlile internat au bibliotecile pustii. ACUM e șansa ta să redai o nouă viață acelei carți și să oferi altor copii, posibilitatea de a o citi. De aceea, proiectul  ,,United by books” te invită la un quiz online, cu scop caritabil.

,,United by books” reprezintă un quiz de cultura generală (de tip Ce?Unde? Când?), organizat în format ONLINE, iar pentru a participa nu trebuie decât să aduci o carte sau mai multe la unul din punctele de reper care vor fi comunicate ulterior pe pagina de Facebook/Instagram a proiectului, pe lânga alte detalii. De aceea, pentru a nu pierde informații interesante și importante legate de quiz, urmărește pagina de Facebook și Instagram a proiectului.

În cazul în care nu ai cărți disponibile și vrei să faci o faptă bună, ai posibilitatea să participi în schimbul unei sume semnificative de 25 lei. Banii adunaîi vor fi investiți în procurarea rechizitelor școlare pentru Școala Internat nr 3 din Chișinău.

Cei care vor ocupa locul I, II și III se vor bucura de premii inedite. Donând o carte, faci schimbarea!

QUIZ-ul online de cultura generală cu scop caritabil, va avea loc pe 12 septembrie 2020, ora 16:00. Pentru a participa, completează formularul de înscriere, până pe 7 septembrie.

Proiectul  ,,United by books” este realizat de către o echipă de voluntari, în cadrul școlii de vară Wave Week Moldova 2020. Program implementat de Asociația pentru Dezvoltare Creativă. Afiliat cu Spark the Wave din SUA și finanțat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente recente, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Training online despre „Drepturile persoanelor cu dizabilități”
Next Job pentru tineri // SEOLITTE angajează Social Media Manager & Specialist PR
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *