Quest, Flashmob, Muzică, Jocuri interactive la Centrul Municipal de Tineret Chișinău


Ești dornic/ ă de distracție și aventură? Dacă răspunsul tău este Da, pe data de 22 mai, Centrul Municipal de Tineret Chișinău te invită la evenimentul de celebrare a 2 ani de activitate

Evenimentul va debuta cu un City Quest la ora 13:00. 5 echipe vor veni din toate părțile Chișinăului spre Centrul Municipal de Tineret Chișinău. Pentru a participa la City Questul ”Descoperim Chișinăul Împreună” înregistrează-te aici https://forms.gle/NLwWSLTrvuDftnD97  Ulterior, va urma deschiderea oficială, unde vor fi înmânate diplomele și cadourile. Imediat va fi un flashmob cu Imnul Voluntarilor.

Vor urma activități interactive, alături de Cătălin Lungu și alți invitați, în care tinerii vor avea posibilitatea să ia lecții de viață și sfaturi în carieră. Activitatea dată va dura până la ora 17:00. 

În intervalul orelor 17:00-19:00, participanții vor putea face networking, juca un tenis de masă, participa la jocuri sportive. 

La ora 19:00, va fi un concert live, în care veți putea admira prestația lui Liviu Pașa sau să faceți cunoștință cu alți tineri la un joc de masă.  Vă așteptăm cu mic și mare la evenimentul nostru! Tot ce aveți nevoie este buna dispoziție și energia pozitivă.

Mai multe detalii despre activitatea Centrului tinerii pot găsi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/CentrulMunicipalTineretChisinau

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă acum la Fashion Spring Insight Week 2021
Next Workshop online despre conceptele de bază din domeniul advocacy
Centrul Municipal de Tineret Chisinau
About the author

Centrul Municipal de Tineret Chisinau

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − 10 =