Europa Liberă angajează producător social media


Dacă ești un tânăr/tânără pasionată de jurnalism dar care încă este la început, funcția de producător Social Media s-ar putea să ți-se potrivească perfect.

Ce presupune postul de producător Social Media

Producătorul social media este responsabil de publicarea optimă a produselor noastre jurnalistice, inclusiv produse video și alte formate, pe platformele relevante de social media, astfel încât să ajungă la segmente de public noi, să le câștige încrederea și să formeze loialitate.

Ca producător de social media, veți mai monitoriza dezbaterile publice pe platformele de socializare online pentru a semnala echipelor de jurnaliști posibile subiecte pe bază de UGC (conținut generat de utilizatori). Publicarea de conținut și interacțiunea cu publicul pe rețelele sociale sunt parte integrantă a procesului editorial al Europei Libere.

Veți analiza cu regularitate și veți comunica datele de audiență de pe toate platformele. Europa Liberă este o echipă care pune mare preț pe colaborare, atât în munca de zi cu zi, cât și în efortul constant de îmbunătățire a modului în care se lucrează. Veți comunica activ cu actori din diferite departamente și echipe, inclusiv autori și editori, pentru a asigura calitatea conținutului publicat pe platformele noastre.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ce? Unde? Când? Tu poți răspunde? Înscrie-te și află
Next Programul de dezvoltare non-formală „Tinerii pentru participare”
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − seven =