Program de schimb pentru tineri în Grecia


program de schimb pentru tineri grecia

În perioada 9-14 martie 2020, la Atena, Grecia va avea loc un program de schimb pentru tineri: „Creativitate și Inovare” care își propune să ofere instrumente creative și inovatoare lucrătorilor tineri pentru a crește calitatea în proiectele lor ERASMUS + și pentru a oferi răspunsuri la problemele menționate.

Scopul acestui program constă în:

  • Sprijinirea lucrătorilor de tineret, a liderilor de tineret și a altor educatori să gândească în moduri inovatoare atunci când abordează subiecte legate de tineret și să dezvolte modele creative de intervenție
  • Creșterea impactului și eficienței activităților lor – și chiar luarea în considerare a colaborării în domenii mai largi și crearea de sinergii în afara tinerilor;
  • Să analizeze fiecare etapă a unui proiect (pregătire, implementare, evaluare și monitorizare) și să dezvolte soluții creative pentru îmbunătățirea acestor etape în ceea ce privește rezultatele procesului și calității.
  • Dezvoltarea metodologiilor inovatoare care să sporească participarea efectivă a tuturor actorilor implicați în proiecte pentru tineri: parteneri, tineri și comunități locale.

Ideea acestui antrenament este de a schimba lucrurile din interior, spre mai bine.

Viitorii beneficiari a acestui program de schimb pentru tineri își vor regândi practicile, vor inventa altele noi, vor experimenta să găsească soluții noi la probleme vechi. Toate acestea se bazează pe principii de învățare non-formală, inclusiv învățare experiențială și autodirecționată.

Deadline: 27 Ianuarie 2020

Pentru mai multe detalii, accesează acest link.

În categoria Educațional, poți găsi mai multe programe de schimb pentru tineri.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job: Înscrie-te pentru poziția de Specialist în cadrul Centrului Municipal de Tineret Chișinău
Next Eveniment de weekend pentru tineri despre Time Management
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *