Program de master peste hotare: Politici economice pentru tranziția globală


Comisia Europeană îi invită pe cei care sunt motivați să se implice în economia politică internațională și abordările instituționaliste ale economiei, să aplice pentru Politici economice pentru tranziția globală (EPOG+).

Acesta este un program de master integrat de clasă mondială de doi ani, susținut de UE și adaptat pentru a răspunde provocărilor viitoare. Programul pregătește experți și cercetători înalt pregătiți cu cunoștințe și abilități de ultimă generație în domenii specifice, combinate cu o înțelegere mai largă a interdependențelor politicii economice.

În funcție de Majoritatea aleasă (A – cunoaștere, inovare și tranziție digitală; B – macroeconomie, finanțe și tranziția socio-economică; C – dezvoltare, dezvoltare durabilă și tranziție ecologică), primul an se va desfășura în diferite universități europene. Cursurile vor fi susținute în limba engleză.

Studenții din țările partenere estice pot aplica pentru o bursă, care include 1 000 EUR/lună (alocație lunară) și între 5 000 și 7 000 EUR (pentru costurile de călătorie și instalare).

Termenul limită pentru a aplica este 31 ianuarie 2022.

Detalii, vezi aici.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Workshop pentru tineri // Vino la un workshop și descoperă arta fluidă
Next Gala Studenților Originari din Republica Moldova, ediția IX-a
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − 13 =