Job // IDG angajează un expert local în reglementare


job idg expert local reglementare

Job // IDG angajează un expert local în reglementare pentru a se alătura echipei USAID FSTA din Moldova.

International Development Group LLC este o firmă internațională de consultanță pentru dezvoltare care asistă donatorii, guvernele și sectorul privat să creeze și să profite de oportunități pentru o dezvoltare economică durabilă, pe scară largă și reducerea sărăciei. IDG oferă antreprenorilor și factorilor de decizie politică instrumentele practice necesare pentru a obține un impact real și măsurabil pentru comunitățile și țările lor. Programele de asistență IDG își propun să construiască capacitatea, abilitățile și cunoștințele persoanelor și instituțiilor locale din sectoarele public, privat și non-profit, încurajând sinergiile între cunoștințele locale și experiența internațională.

Descriere a poziției:

IDG caută să recruteze un expert local în reglementare care să adere la proiectul USAID pentru activitatea de transparență a sectorului financiar (FSTA) cu normă întreagă pentru a oferi sprijin Băncii Naționale a Moldovei (BNM), Comisiei Naționale pentru Piețe Financiare (NCFM) și Depozitarului Central de Valori (CSD).

Expertul în reglementare va lucra ca parte a unei echipe de consultanți locali și internaționali, sprijinind activitățile proiectului legate de combaterea spălării banilor (AML / CFT), regimului de supraveghere al instituțiilor financiare nebancare (IFNB), alinierea legilor și reglementărilor la standardele UE și cele mai bune practici.

Calificări:

  • Diplomă de licență sau superioară în afaceri, finanțe sau drept
  • Cel puțin 5 sau mai mulți ani de experiență în domeniile financiar, bancar, de reglementare / supraveghere
  • Cunoaștere puternică a problemelor de reglementare, inclusiv AML / CFT
  • Experiența în elaborarea și revizuirea legilor și reglementărilor ar fi un atu
  • Abilități puternice de comunicare atât scrise, cât și orale
  • Abilități puternice de limbă română și engleză. Este necesară o bună cunoaștere a limbii ruse
  • Abilitatea de a lucra într-un mediu complet online, participând la întâlniri virtuale și organizând mese rotunde / ateliere online
  • Capacitatea de a interacționa direct și independent cu clienții, consultanții, precum și cu înalții oficiali guvernamentali

Pentru a aplica pentru acest post, vă rugăm să trimiteți o scrisoare de intenție și un CV în limba engleză, la adresa de e-mail: careers@internationaldevelopmentgroup.com.

Cererile pentru acest job trebuie depuse până cel târziu la 25 octombrie 2020, până la ora 17:00. Vor fi luate în considerare numai cererile depuse în termen.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Democrația începe cu tine: înscrie-te la programul pentru tineri „Lider Comunitar”
Next CICDE invită la un webinar gratuit despre „Integritatea procesului electoral”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 2 =