Participă la un eveniment marca Business la feminin


business la feminin evenimente

Un nou eveniment marca Business la feminin, dar și ultimul din cadrul proiectului, va avea loc pe 5 decembrie, ora 16:00.

Vei discuta cu Iuliana Mămăligă, redactor VIP Magazin și blogger, despre „Srategii de networking” și anume cum să creezi legături favorabile pentru afacerea ta, iar cel mai important, cum să le menții.

Sesiunea de networking este gratuită.

Accesul la eveniment este în bază de înregistrare.
Formularul de înregistrare https://forms.gle/g4Qe9TgXMaqCpg587.

Business la feminin presupune realizarea unei serii de evenimente dedicate femeilor antreprenoare sau celor care dețin funcții de conducere pentru a-si consolida abilitatile de leadership, comunicare, management, networking etc. Acesta este organizat de AXA Manangement Consulting şi EBRD Advice for Small Businesses in Moldova, cu suportul Suediei.

AXA MANAGEMENT CONSULTING este o companie ce oferă servicii exclusive de training şi consultanţă companiilor private şi de stat, instituţiilor publice şi organizaţiilor neguvernamentale.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Oferte de lucru pentru tineri: Specialist Marketing
Next Erasmus+ îți oferă mobilități de lungă sau scurtă durată
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 15 =