Participă la o comunicare științifică „Experiment arhitectural: materialitate și percepție”


Experiment arhitectural: materialitate și percepțieDincolo de forma spațiului sau funcțiunea sa, materialul și imaginea specifică, alături de modul particular de punere în operă, devin mijloace de comunicare, de experiment și percepție.

Persoanele interesate, sunt invitate să dezbată, în paginile următorului număr al revistei Argument și în cadrul sesiunii de comunicări științifice asociate „Experiment arhitectural: materialitate și percepție”, moduri diferite de a decodifica, compune și comunica conceptul unei arhitecturi posibile.

Conferința și publicația conexă rămân deschise profesioniștilor interesați, cercetătorilor, cadrelor didactice, studenților și absolvenților doctoranzi ce studiază discipline diverse precum arhitectură și arhitectură de interior, planificare urbană, peisagistică, artă sub formele sale variate, geografie urbană, sociologie și antropologie etc.

Puteți trimite propunerile dvs. exclusiv pe adresa redacției – argument.uauim@gmail.com.
_deadline transmitere rezumat (aprox. 1000 cuvinte): 1 februarie 2022
_comunicarea acceptării rezumatelor: 10 februarie 2022
_transmiterea articolelor in extenso, în limba engleză*: 1 mai 2022

Articolele vor fi redactate conform template-ului și vor fi însoțite de declarația privind drepturile de autor semnată (ambele documente, precum și alte informații utile, sunt disponibile pe pagina revistei argument.uauim.ro).

Totodată, revista Argument publică review-uri pentru cărţi, conferinţe şi evenimente ce se înscriu în aria tematică a acesteia. Review-urile cu caracter critic, redactate atât în limba română, cât şi limba engleză*, vor avea între 700-1500 cuvinte.

Termenul limită pentru trimiterea acestora prin e-mail, pe adresa revistei, este 1 iunie 2022.

*Trimiterea textului se poate face, în prima fază, cel puțin în limba engleză, urmând a fi redactat ulterior și în limba română. Exclusiv pentru autorii străini, traducerea în limba română se va face de către echipa editorială.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Acces liber la cunoașterea științifică? Open Science - prezent și viitor
Next Tinerii se pot înscrie la Maratonul de programare „The Game of Code. Winter has Come!”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − 3 =