Participă la Mobility Taster în Kiev, Ucraina


Mobility Taster Ucraina incluziune sociala

Știai că ai oportunitatea de a dezvolta proiecte internaționale pentru tineri cu dizabilități (sociale, fizice etc.)? Participă la Mobility Taster și află ce oportunități sunt disponibile în cadrul programului Erasmus + Tineret pentru această categorie de persoane!

Motive ca să participi:

În doar 3 zile lucrătoare, vei cunoaște ce poate oferi programul Erasmus + Tineret pentru tinerii cu dizabilități (sociale, economice, fizice, geografice etc.). Proiectele internaționale de tineret pot deschide noi oportunități pentru tinerii cu dizabilități, de exemplu: reprezentanți ai diverselor grupuri minoritare, cu nevoi suplimentare, cu dificultăți socio-economice, grupuri discriminate, persoane care se află într-o situație dificilă de viață.

Instruirea Mobility Taster va oferi exemple concrete despre ceea ce se poate face în cadrul programului, va crea colaborări între diferite organizații care lucrează cu incluziunea. Cursul va oferi informații referitor la ce finanțare este disponibilă special pentru aceste proiecte de incluziune pentru tineri. Dacă ești interesat de subiect, participă neapărat pentru a crea propriul proiect de incluziune!

Către cine se adresează proiectul?

Această instruire este destinată ÎNCEPĂTORILOR din programul Erasmus + Tineret, care lucrează direct cu tineri cu dizabilități (lucrători tineri, asistenți sociali etc.).

Această pregătire este destinată participanților / participentelor vorbitoare de rusă, cu toate acestea, organizația expeditoare poate fi una dintre cele care lucrează în orice altă limbă.

Dacă nu ați organizat niciodată un proiect internațional de tineret pentru grupul dvs. țintă și doriți să știți ce oportunități sunt disponibile, atunci această pregătire este pentru dumneavoastră!

Această pregătire Mobility Taster este deschisă și pentru aplicații de la persoane cu nevoi speciale (dacă este necesar, contactați reprezentantul SALTO Malgozhata Pavlovskaya (Małgorzata Pawłowska). E-mail de contact: eeca@salto-youth.net cu privire la oportunități de asistență și suport personal).

Cum să aplici?

  • Înregistrați-vă online: Faceți click în partea de sus a paginii, la acest link;
  • Participanții selectați vor beneficia de călătorie, cazare în camere duble și mese.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Fundația Soros-Moldova angajează Coordonator de Program Participare Civică
Next Job // IRP angajează responsabil/ă de Comunicare și Relații cu Publicul
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 4 =