Participă la DECA Idea Challenge și propune idei noi de întrebuințare pentru un obiect misterios


Cea de-a patra ediție a competiției DECA Idea Challenge, eveniment al GEW, își propune să provoace tinerii din întreaga lume să recicleze materialele de uz comun, prin crearea rapidă a valorii adăugate și designul unui produs complex dintre acestea.

În fiecare an se selectează un obiect misterios, care este anunțat de organizația DECA, iar tinerii sunt provocați să genereze idei noi de întrebuințare. Pentru aceasta tinerii sunt îndemnați să conceptualizeze produse noi și să le transmită atât la nivel național, cât și internațional.

Obiectul misterios al ediției din acest an este: CLAMA PENTRU HÂRTIE.

Cum poți participa:

  • organizează o echipă de 3-5 persoane;
  • generează împreună idei creative care ar permite reutilizarea clamelor. Nu există nicio limită pentru dimensiunea, culoarea sau numărul acestora. Alte materiale, precum cleiul, bandă și vopseaua, pot fi încorporate în proiect, atâta timp cât obiectul magic reprezintă componenta primară a produsului final;
  • înregistrează un video de 3 minute al invenției și postează-l pe YouTube. Videoclipurile care au mai mult de trei minute sau care nu pot fi vizualizate nu vor fi evaluate;
  • înregistrează-te ca și utilizator pe site-ul internațional;
  • trimite videoul online online până pe 18 noiembrie 2018, ora 11.00, ora Moldovei.

Vor fi premiate:
3 grupuri, unul pentru fiecare dintre cele 3 categorii: educaţie primară (6-13 ani), secundară (14-18 ani) şi superioară( 19- 23 ani). Ei și vor fi desemnați căștigători mondiali ai concursului DECA.

Fiecare dintre aceste grupuri va beneficia de recunoaștere și apreciere atât pe site-ul oficial al organizației DECA, cât și pe cel al Săptămânii Globale a Antreprenoriatului. Adițional, grupurile câștigătoare vor primi și premii după cum urmează:
• Educație primară (6-13 ani) – 500$
• Educație secundară (14-18 ani) – 750$
• Educație superioară (18 -23 ani) -750$

Concursul international DECA este organizat în fiecare an, în luna Noiembrie ca un eveniment de impact major în Săptămâna Globală a Antreprenoriatului GEW2016Moldova. În premieră pentru Republica Moldova, GEN Moldova a organizat DECA Idea Challenge în anul 2015.

Previous Participă în concurs și fii unul dintre cei 50 de lideri ai Europei
Next Vino la curs, scrie un test și primește un certificat național de arbitru
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *